|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 13, 2006 12:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
nikolai_131 написа: Малий.... този филм ще е невероятен просто... От това което видях в опънинга и ендинга на 106 епизод, направо останах без дъх... Просто незнам как ще го дочакам докато излезе събнат... Определено това ще ми е любимият Аниме филм (е поне до излизането на Shakugan no Shana The Movie)....
Да не би оная история с тия...ааааа...забравих ги как се казваха (дето ядат мъртви души) да е свършила че още не съм я догледала? Или да разбирам , че просто е сменен за пореден път ОР-а и ЕN-да? Или пък към серията е имало нещо като трейлър за филма или какво???
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 15, 2006 1:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48.jpg) |
chi_chi |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 3:26 pm Мнения: 1602 Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
|
Цитат: Нещо друго трябва ли ни за филм?
И хубава музика трябва към хубавите битки^^ ама да не бъдем нахални... но като се има предвид, че досега с музиката не са се излагали ... ^^....
Много се радвам че пуснаха кадри от филма защото treilari-те са много зле Първия http://minamikaze.data.bg/Trailers/[Triumph]_Bleach_Movie_Teaser_Trailer_[EDCAA037].avi който е с кадри от TVто и е само да се каже че ще има филм, ама ако някой фен/като мен^^ / си го иска.... И Втория http://minamikaze.data.bg/Trailers/[Triumph]_Bleach_Movie_-_Memories_of_Nobody_Trailer_2_(LQ)[A0FE91FF].avi в който също няма нищо интересно, ама вече си е истински treilar и музиката е много добра, винаги много съм се кефила на такава музика от treilar-и и много готино казват накрая 'Memories of Nobody' *me се кефи много на японци дет се мъчат да говорят англ. голем смех пада^^ * btw, те май са 5, ама др са с испански суб. Кефя се и че Rukia най-после си релийзва занпакто, време и беше, не че и се кефя особено, ама ми писна да я гледам как подскача и не прави нищо, а и ми е беше интересно как изглежда и тн...... ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 15, 2006 1:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Рукия си го реализира занпакто наистина , но май ще се изпреварват други събития. Да си призная май единствен аз нямам големи очаквания, понеже тази movie мома с големите кофти очи ще се окаже някаква хем мразена от шинигамитата, хем и онова дългокосо продължение на Кария да изисква нещо от нея. После любовен триъгълник, че онова шинигами джудже Рукия да ревнува, както и малко Орихиме за цвят. Посредата на враждуващите страни ще е Ичиго и оная с големите очи ще се пъшка и мята от любов по него. БЛЯЯЯЯЯЯЯ
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: What you think? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 7:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5825_1422208531.jpg) |
phoenix_rage |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Дек 10, 2006 11:43 pm Мнения: 155 Местоположение: Hachioji
|
Let me guess... there is a new bad guy, everyone fights him but looses. Ichigo fights and looses. Ichigo releases Bankai and wins. Everyone goes home happy.
Hey, I'll still watch it.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: What you think? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 10:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
phoenix_rage написа: Let me guess... there is a new bad guy, everyone fights him but looses. Ichigo fights and looses. Ichigo releases Bankai and wins. Everyone goes home happy. Hey, I'll still watch it. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Това мнение кърти мивки направо но има голяма истина в него!!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 23, 2006 4:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
кога сте видели аниме филм да излиза преди dvd премиерата. поне 5-6 месеца има докато излезне на dvd и да се пусне с английски титри. казах ви и преди- като гледате филма ще бъдете с къс ръкав
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|