Дата и час: Съб Фев 22, 2025 7:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 11 [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 01, 2005 1:38 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Цитат:
Тва е едно много яко и страхотно аниме и аз много му се кефя , само че се дразня че епизодите са толкова разпилени по линкчетата

И мне това за епизодите много ме дразни.Ама то и аз съм така много му се кефя на тва аниме.Любимото ми е.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 01, 2005 10:40 am 
Аватар

inuyasha написа:
Цитат:
Тва е едно много яко и страхотно аниме и аз много му се кефя , само че се дразня че епизодите са толкова разпилени по линкчетата

И мне това за епизодите много ме дразни.

:evil: ами като ги искате "подредени", свалете си ги от външен торент, :wink: както са направили хората(между които и аз), които след това са качили пове4ето от епизодите , sorry, "разпилено" в бг..............

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 06, 2005 3:54 pm 
Аватар

Animeto e weliko mnogo me kefi o6te kogato go pusnaha za 1wi pat po RTL 2 si go gledam i zapiswam na video taka si gledam seriite po nqkolko pati :P . Oswen towa Rumiko Takahashi mi e liubimata awtorka (ranma 1/2 ako go znaete). Towa koeto me iznerwq e Kikiu (gledala sam go samo na nemski ne znam wie kak q znaete) wrazkata m/u neq Inu Yasha i Kagome me iznerwq i mi ide da pi6ta ot qd. No towa e sawsem w stila na awtorkata koqto mn obi4a da zaplita s milion wazli istoriite si. i kraq se okazwa sawsem iznenadwa6t. taka 4e ni6to ne se znae kak 6te swar6i istoriqta.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 12:31 am 
Аватар

Супер много му се кефя на анименцето, обаче още не съм го гледала докрая.. Лелее трябва да се мобилизирам..С две думи това е велико аниме, едно от най-любимите ми(дори и да не съм го догледала си знам :twisted: ) Просто няма как да не ги обичаш тия ъъ..по-точно събирателния екип на Шайкона.. :lol:

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 12:45 am 
Аватар

Е хайде сега то се знае...... "Inuyasha" е едно от най-добрите анимета за всички времена!!!

:!: :!: :!: He is THE BEST :!: :!: :!:
:mrgreen: .......... :mrgreen: ......... :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 1:33 am 
Аватар

Plama_chan написа:
Е хайде сега то се знае...... "Inuyasha" е едно от най-добрите анимета за всички времена!!!

:!: :!: :!: He is THE BEST :!: :!: :!:
:mrgreen: .......... :mrgreen: ......... :mrgreen:

Дам, и аз така мисля

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 11:36 pm 
Аватар

Определено анимето е в моя Топ 10, което значи че е прекрасно! Изгледах с удоволствие
всичките 167 епа и после се радвах и на 4-те филма и честно казано съм щастлива,
че историята не е довършена, защото искам да се случат още мн неща и да се
доразвият още мн взаимоотношения!

Разбира се че харесвам InuYasha като персонаж, но през повечето от времето той се
държи като дете и е малко трудно да го вземеш на сериозно докато не извади
Tetsaiga или беше Tenseiga !?! двата меча винаги ги бъркам!

Kagome пък страшно мн я обичам, защото е силна и успя да се впише в едно непознато за нея време!
Епизодите, когато са в нейния свят, са ми едни от любимите, защото винаги се случва нещо
смешно и интересно! От женските персонажи за мен тя е лидер, особено като каже - "osuwari"!

Kykio я ненавиждам и бях ужасно щастлива, когато си помислих че Naraku най-сетне й е
видял сметката, но НЕ! Тя още ни мъти водата!

За Sesshoumaru какво да говоря!?! Виждам че дамите по-горе вече добре са разяснили ситуацията,
така че всичко е ясно! Искам филм пети да се казва :
" Three hour adventure with Sesshoumaru, Rin & Jaken!" - For fans only!
Мечти, мечти, мечти!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 11:44 pm 
Аватар

Kagome написа:
За Sesshoumaru какво да говоря!?! Виждам че дамите по-горе вече добре са разяснили ситуацията,
така че всичко е ясно! Искам филм пети да се казва :
" Three hour adventure with Sesshoumaru, Rin & Jaken!" - For fans only!
Мечти, мечти, мечти!!!

именно 8) .................да знаеш, не са само твои мечти :D ................ние с chi стигнахме дори по-далеч........в нашите блянове в новите серии ще има многоооооо и предимно за и със Sesshomaru............а няма ли да е още по-добре, ако направо продължението се казва "Sesshomaru" 8) ............мечтииииииии ^ ^.................................

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2006 12:36 am 
Аватар

така и така възкресихте темата,защо да не си кажа и аз мнението :) :arrow: като цяло сериалът много ми харесва,определено е и в моя топ 10(на 4-то място),но има доста слаби страни :roll: :( най-досадното нещо е голямото еднообразие,целият сериал(докъдето съм го гледал) се изразява във повторението на следните събития :arrow:
нашите хора срещат Нараку,хвърлят му един бой или поне докарват равен резултат и точно когато решат че са го убили излиза че ги е измамил(Отново) :arrow: появява се Сешоумару(това е най-добрата част) и размишлява защо Инуяша го е победил последния път,решава пак да се пробва срещу него и пак остава победен :arrow: тук идват няколко епизода филъри преди Нараку да се появи отново и да задейства поредния си зъл план :roll:

Другото нещо което много ме дразни в Inuyasha-та е очевидната(поне за мен)липса на симпатични герои....Не може всичките 167 епизода да се крепят само на един Сешоумару(вярно че е страхотен,но само с него не може)...

Виж ти май минусите на сериала не са толкова много,а плюсовете са доста повече(страхотна анимация,музика и атмосфера) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2006 10:04 pm 
Аватар

Inuyasha си е много готино савсем наскоро запо4нах да го гледам и съм едва на 30 епизод... и ми е мноо интересно готина историика, само графиката мо6е6е да е по добра, ама да не се оплаквам,4е анимето си го бива.ама тая работа с Kikyo ми малко странна. доколкото разбрах тя не се ли прероди в Kagome и как тогава продъл6ава да съ6тествува... някък си ми е нелоги4но. а като персона6 наи ме радва Miroku. Много ме забавлява. Много забавни лаф4ета пуска. Мисля 4е ми е лубимият. И Sesshomaru много ме кефи. Много е готин обо6авам ги тея типа6и. А тая 6ибана лиси4ка не мога да я понасям. Лази ми по нервите наистина. толкова е досадна. По принцип са ми адски досадни тия 6ивотинки. (поне не е толкова зле като Gushoshin v Yami no matsuei e тва ве4е хи4 не си пасва)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2006 11:39 am 
Аватар

Аз пък отдавна не съм го гледала и съм зациклила на 20ти епизод, който гледах с качество по-отвратно от каквото и да сте гледали с лошо качество през живота си, имам чувството... То не беше ужас, то не беше чудо. Но, както и да е, за 20те епизода, който гледах, ми беше много интересно и после ме беше яд, че свърши. Като казахте обаче и ми напомнихте, че сега мога да си го свалям с торенти. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2006 4:07 pm 
Аватар

Тва аниме мноо ме радва :thumbsup: мноо е добро!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2006 10:37 pm 
Аватар

За съжеление съм гледала само 4те филма и четох мангата до някъде. Но определено ми хареса - сега си тегля епизодите от някакви торенти, пък дано ми стигне мястото на кома :mrgreen:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 01, 2006 12:04 am 
Аватар

Inu Yahsa е едно от най най най-хубавите анимета, които съм гледала. :D Пораснах си с него :spinin: , гледах го по RTL2, а там го спираха на около 50 серии и айде пак от начало, адски много се изнервих :evil: Но независимо колко много го гледам пак михаресва :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 01, 2006 12:20 am 
Аватар
Пантсу Мастър

След неколкодневен inuyasha маратон и аз да си кажа мнението. Докъм 90-ти епизод анимето бива. Средна работа, но е все пак интересно за гледане. Въпреки че от момента, в който Sesshoumaru взе Rin определено ми стана по-интересно да разбера с него кво става, а не с онова псе. Преди този момент Sesshoumaru си беше RBG ( Random Bad Guy ). И тъй си изгледах първата главна арка и останах умерено доволен. След това почна Shichinintai арката. Историята тотално я заебаха ама поне битките ме изкефиха мноооого повече та как да е изгледах я и нея. В следващите няколко епизода обаче работите така тотално се сбозиха, че ме отказа да го доизглеждам. Въпреки че ми е любопитно до някъде какво става накрая много ме съмнява че ще събера сили да го завърша.

Финална оценка : 6.5/10

P.s. А да и character design-а е много еднотипен. Имам чувството че имат 2-3 различни мъжки и женски лица и само прическите им сменят :?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 11 [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]