|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 9:07 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мда, аз също. Пан-адмирала е шефче, дето оправя документите и прочее. Все пак не може Сенгоку да се пенсионира директно пред Горосей. Пък и така е по-добре, някак това оправдава Сенгоку. Тъй като няма директна комуникация между него-правителство, той може да има собствена справедливост и да не е наясно с горосей. А горосей са си чистата политика, хората които казват кое как да се движи, кое да се покрие и т.н. Под тях вероятно има стотици изпълняващи/действащи шефчета, тип Пан-адмирала. ЦП9 беше от спец. частите, нали? В смис, не са под Сенгоку баш, имат си друг шеф най-вероятно, всичките сайпърполи... А освен тях сиг. има и други подобни сили... Примерно ЧервеноКучешките отряди лол
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 2:41 pm |
|
Kohinoor |
|
|
|
Съкровището на капитан Джон, не трябва ли да е нейде из Скайпия? Имам някакъв спомен, че се намира в "дясното око на черепа"... Може и да се бъркам от анимето... Та в тази връзка, не мисля че Бъги ще го открие.
А колкото до таймскипа - колкото по-накратко, толкова по-добре. После ще има някакви флашбеци, които принципно ще са му е по-удобни на Ода - ще може да ги цопва когато си иска и да ги променя в крачка, а и ще си е още нещо, за което всички ще са чудни. Пък и време е вече да се събира дружината. Надявам се да почне от там - лека полека да се сберат. Предполагам, че Нами ще е една от първите и докато чака останалите, ще се промъкне из ?? централата?, за Съни - като проучвателна мисия... Зоро го виждам последен.. естествено. Ще има някаква случка/бой, все пак трябва им слънцето.
Мазничко се влачи времето. Вече ме хвана треската от липсата на седмичната доза.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 2:53 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Надявам се да не гледаме цялото трениране по време на тия две години а направо да видим какво става посредством тайм-скип.А кога трябва да излезе чапа? Wind_Falcon написа: Пан Адмирал Пан по принцип на английски е все едно "всичко" адмирал сори за тъпият израз.Или казано иначе вселенски адмирал един вид т.е. върховен.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 10:32 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Бе то хуу, че е върховен, ама въпросът беше, че изкочи от нищото между Горосей и Сенгоку. Но пък така и никога не са ни показвали директната им комуникация де, тъй че е оправдано...
Но да, и според мен първата "мисия" ще е за Съни. Освен ако Кума не ни изненада и всъщност не е планирал това да се случи. Тоест той се появи там за да се погрижи за кораба - 2 години да седи само при Шанки, няя как да стане, щяха да го намерят. Тъй че или той го е конфискувал, или го е покрил. Надявам се да е второто, но предполагам първото, предвид последните неща, които чувахме от него...
Шоонен Джъмп 43 излиза на 27ми.09.2010... т.е. 3 седмици пълни имаме да почакаме. Знаете как излизат.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 10:57 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Много се надявам Кума да си върне съзнанието.. шот' май все още не е Интересно дали не е пратен от СП да им унищожи кораба на нашите примерно...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Сеп 03, 2010 10:53 am |
dataa |
|
|
|
И аз мисля че Съни е конфискувана,но все пак точката на събиране на тайфата не е тя,а листето дето беше у Шаки.Немисе вярва пленниците и кораба да ги държат на едно място,пък и Шаки си е джвер,от старото поколение,най-вероятно да я пратат в "Импела" все пак това са си 2 години.Но пък тя е готино парче,може и Тенриубитаците да я вземат за робиня.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Сеп 03, 2010 5:47 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Абе не видяхме ли Лъфи да използва мантра. Когато скочи на Михоук и видя как щеше да бъде разсечен ? Дали това не е подсказва, че в крайна сметка Лъфи ще може да използва всичките 3 вида хаки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Сеп 03, 2010 5:56 pm |
Hajutze |
|
|
|
Valk0v написа: Абе не видяхме ли Лъфи да използва мантра. Когато скочи на Михоук и видя как щеше да бъде разсечен ? Дали това не е подсказва, че в крайна сметка Лъфи ще може да използва всичките 3 вида хаки Той е главния герой, най-вероятно ще има 4 хакита (т.е. 3 + 1 за което никой не знае)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|