Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Yu☆Gi☆Oh! 3D: Bonds Beyond Time
МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 1:45 pm 
Аватар

Изображение
Type: Movie
Aired: Jan 10, 2010

While riding with Jack Atlas and Crow Hogan, Yusei Fudo's Stardust Dragon is captured by Paradox, a mysterious Turbo Duelist from the future, during a Turbo Duel and turned into a Sin Monster. With the help of the Crimson Dragon, Yusei chases after Paradox as he enters a time slip, ending up in the past. During this time, Paradox duels against Jaden Yuki, who is still able to use the powers of Yubel and The Supreme King. However, by this time Paradox had also captured Cyber End Dragon and Rainbow Dragon and overwhelms Jaden. He is saved thanks to Yusei and the Crimson Dragon. Jaden informs Yusei of Paradox's true intentions. By stealing various monsters from across time and turning them dark, he plans to kill Maximillion Pegasus, the creator of Duel Monsters, preventing the game from being created and causing the events of all three series to never happen. Yusei and Jaden agree to pursue Paradox, which leads them to the past and causes a meeting with the King of Games, Yugi Mutou. However, by the time Yusei & Jaden arrive, Paradox had already attacked his time, killing both Pegasus andYugi's grandpa, and had also managed to steal Blue-Eyes White Dragon and Red-Eyes Black Dragon. After explaining everything to Yugi, he agrees to join Yusei and Jaden and the three travel back 30 minutes before Paradox's attack to face him in the ultimate three-on-one duel to free the trapped monsters and save both the world and time itself before it's too late.

---
Отзиви (от вече евентуално гледалите го) и коментари...Аз лично ще чакам английската версия да излезе че да го гледам ( която е обявена за 13 април 2011 ), но все пак ми се ще да чуя мнения за филмчето xD Лично мене ми е много интересен тва тройно комбо дето биха направили тия юнаци :lol: :lol:

Заглавие: Re: Yu☆Gi☆Oh! 3D: Bonds Beyond Time
МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 1:58 pm 
Аватар

Ама какви прически имат тези тримата Ю-НА-ЦИ =)) =)) =)) =)) иначе едно време го гледах юги-то но само оригинала тези следващите които излезнаха ми се сториха някак си простовати а иначе не е лош като идея сюжет за филма да съберът различните главни герой от сериалите може да му хвърля едно око :P

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:13 pm 

Да пусна и тука клипчето, което намерих: (давали са го на световното - ygo tcg )

Ето и какво намерих в нета относно филма: (който не иска да си разваля кефа да не го чете)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:22 pm 
Аватар

Yugi е много секси на постера :lol: Като тръгнеш да го гледаш, напомни ми и аз да го направя, въпреки че тия другите двама никога не съм ги виждала досега :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:23 pm 
Аватар

Може да му хвърля едно око. :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:27 pm 

Филмчето ще го скивам. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:31 pm 
Аватар

SnaikBG написа:
Ама какви прически имат тези тримата Ю-НА-ЦИ =)) =)) =)) =))

Малко единия прилича на гръмнал бойлер, другия на пингвин.... (забравих породата точно ""xD) ма са идейни, немое се отрече ;D xD

SnaikBG написа:
иначе едно време го гледах юги-то но само оригинала тези следващите които излезнаха ми се сториха някак си простовати

и аз така....особено сезона GX ми беше супер антипатичен......5D's като излезе си бях казала 'Копеле НА МОТОРИ МИ ИГРАЯТ КАРТИ, COME ON PEOPLE' и така и не го гледах...ама само заради Yusei бих го гледала сезона =.,=

Kudrokoska написа:
Yugi е много секси на постера :lol: Като тръгнеш да го гледаш, напомни ми и аз да го направя, въпреки че тия другите двама никога не съм ги виждала досега :lol:

Нямаш проблеми....Yusei (секси парчето у десно) принципно се водеше сина на Юги ако не се лъжа о.о!!

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:33 pm 

Gx е як след 2 сезон. A 5D's след 50-60и епизод.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:36 pm 
Аватар

5D's съм го зацепил на 70 и някои от доста време... Впрочем, реално е било планирано точно до края на арката с ония дарк сингарите (или к'вито бяха там), останалото са го мислили после... За разлика от предшествените си не се е правило по мангата, а дори обратното. Е и GX не е като мангата си, но мангата е първа и можете да откриете връзки и неща, които не обясняват анимето.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:55 pm 

Не може да бъде планирано само до там, тъй като се знае, че ще продължи поне към 200 епизода. ЮГиО franchise-a е като Pokémon'a. Ние ще остареем, обаче то няма да свърши.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 3:07 pm 
Аватар

Принципно до там е била измислена историята(дори и човек да не го знае, то си личи), но това далеч не пречи да продължат и да измислят нещо в действие.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 3:57 pm 
Аватар

Чакам филмчето с интерес.А колкото до Yu-Gi-Oh 5D's-анимето си ми харесва.Жалко,че първите две заглавия ги гледах на английски(просто така съм свикнал).Плюс това съм любител на високите скорости,така че 5Д няма начин да не ми хареса.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 4:48 pm 
Аватар

Я, това излезе ли най-накрая? Толкова реклами и бъзици му пуснаха по youtube, че даже мен зарибиха :lol: Ще го гледам (с японското аудио, че английското няма да го изтърпя) и после ще чакам пародията, която ще му направи Littlekuriboh :D

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 4:48 pm 
Аватар

Гледал съм всичко без 5D's аз понеже тия мотори ми се сториха яко измислени. Филма ще се гледа. :thumb:

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 5:00 pm 
Аватар

Епа ще го видим.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]