Дата и час: Съб Фев 22, 2025 4:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 68 [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 68  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006)
МнениеПубликувано на: Вто Юни 22, 2010 3:52 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

ton4encento написа:
Изображение

Not an ordinary sadist, ya know :idea:

:ying: :wow: :ying:

Но предвид убийствените скорости, с които го гледам надали скоро ще стигна този прословут момент с влака. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 22, 2010 5:46 pm 
Аватар

В такъв случай съм сигурен че ще се влюбиш в мина арката 148-149 епизод. Ако искаш направо й хвърли едно око.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 6:06 pm 
Аватар

моят любимец пък си остана Ямазаки...Винаги го караха да прави някакви абсурдни неща.Епизодите с неговите издънки са ми фаворити...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 5:51 pm 
Аватар

Какви издънки бре =)) ,спомняш ли си на погребението му.. та кучето беше с по-голям приоритет :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2010 3:42 pm 
Аватар

Едно от най-забавните анимета,които съм гледала,да не казвам и най-забавното.
Гинтамаа рлз!

Wasting love, in a desperate caress.
Rolling shadows of nights.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 24, 2010 3:12 pm 
Аватар

ей това си е най-разтоварващото аниме изобщо :mrgreen: 201 епа ми бяха малко, хем беше предимно смешно, хем непрекъснато се случват някакви сериозни неща. които ако се замисли човек изобщо не са сериозни. само там могат да направят сърцераздирателен момент от борбата с мръсотията в кенефа :lol: и това е единственото аниме в което ми харесва най-много главния герой 8)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 04, 2010 10:49 am 
Аватар

Хорибъл събс са хорибъл, искам ръмбелци....cum on!!! Ах...Мисля, че най-големия + са сеютата, просто са годляйк...Gintama uber alles!!! Best shonen eva!!! BANZAI! Fennis munjaa~!!!

Мда, може би анимето ми мина и ОП в класацията след като на последък нимето е толкова бозаво.

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:15 pm 
Аватар

Заради Кака-сан почнах да си пускам разни рандом неща за бог знае кой път... Току-що за пореден път изгледах Character Poll Arc и какво да ви кажа... This shit is THE SHIT! По дяволите, няма друга такова, което дори по време на супер големи идиотски изцепки да бъде същевременно толкова сериозно и дълбоко, та и обратното(колкото и да е трудно за някои хора да видят това)... От това аниме не веднъж ми се е случвало да плача без да съм сигурен за причината, като най-вероятно причината е проста - нищо друго не ми е стопляло сърцето така. "Истината е жестока" казват хората, но колкото и болезнена да е, ако я приемеш дори и тя може да те стопли по своя си неповторим начин.

П.С. Sadaharu + Elizabeth > all

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 23, 2010 11:43 am 
Аватар

След огромна пауза (предизвикана от Lupin III-ти епизода с Катрна, който ме вкара в носталгирно настроение...) подхванах отново Gintama.
В момента съм някъде към 170-ти епизод.
Според мен нещата малко позападнаха след 98-мия.
Имаше няколко слаби и доста дълги арка (примерно Шинсенгуми историята с онзи рус очилат тип (Кнодо го наричаше сенсей), или online-rpg арка където всички бяха трансформирани във форма на кръстата отверка, или пък сълзливия арк с подземния SinCity)
Нещата се пооправиха с арка с призрачния онсен, а и дори в "дупката" преди него го имаше гениалния арк с тоалетната на Шинсенгуми, но въпреки това всякаш шоуто не е това, което беше преди да навърти 100-цата.
Забелязва се умора типична за всяко шоу с такава продължителност - арковете започват адски готино, оригинално и обещаващо, но финалът е тривиален и затлачен с безкрайни монолози рециклиращи едни и същи неща.
Пародийните аркове (примерно DragonBall-ската история) се превърнаха по-скоро в homage-и, а не в истинска гавра и майтап.
Обаче вътрешните Gintama бъзици (примерно епизодите с редакторите на мангата) въпреки, че не бяха нищо особено ми харесаха.

В периода 998-170 освен 6-7 оригинални кратки истории (тоалетната, историята в която Гинтоки и Тоширо бяха заключени с белезници и пр.), ме кефят само арковете с онсен-а, с отаку маратона (особено финалната гавра с Ю-Ги-О), с постригването на шогуна и еденичните шеги в скучншите арковете.
За моя голяма изненада епизодът с безсънието на Кагура (153-ти) не ме израдва толкова...може би защото му се точих и го чаках твърде дълго време.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 11:54 am 
Аватар
Ecchi Warrior

И след пауза от няколко месеца най-накрая го довърших. Не ми стигат думите да опиша колко се забавлявах през всеки един епизод.
Давам му 10/10 от сърце Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 11:58 am 
Аватар

Епа , то оставаше да не му дадеш ^^.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 11:27 am 
Аватар

Най-накрая го догледах.
След 170-ти най-голямо впечатление ми направи вторият арк със SinCity-то (заради тотално изперкалия нинджа и добрите екшън сцени), аркът с рейтингите (абсолютна гавра) и краткият арк с домашното на тема МАДАО (дето накрая се оказа, че го е писала майката :lol: ). Харесаха ми и шегите в първия неофицялен Gundam трибут (крадците за Садахару - "...това трябва да е новото оръжие на Федерацията...щом е бяло на цвят..." :lol: :lol: :lol: )
Другите аркове страдат от проблема за който вече писах - почват адски зарибяващо, имат страхотни елементи и герои (примерно мацката шикигами и стандартния и номер и с домофона от арка с омниоджитата), но развитието е тривиално, а краят пресилен.

Принципно не казвам, че след стотния епизод не трябва да се гледа...Нопротив, има страхотни бисери и шоуто поддържа култувия си статус, но става малко по-маргинално и не е това, което беше в началото.

Да се надяваме, че ще доживеем нови сезони и след почивката Gintama ще се върне enrich-нато и develop-нато...

Я споделете топ 3 или топ колкото-си-искате на най-любимите си аркове! Аз ще пиша само 3 защото за по-голяма бройка имам прекалено много кандидати и не мога да реша.

1. Краткият арк, в който Гинтоки търсеше вентилатор и успоредно с това успя да спре поредната световна конспирация.
2. Аркът в който Са-чан учеше компанията на нинджутсу и всички бяха облечени в невъзможно ярки дрехи в стил Power Rangers...противници им бяха също толкова безполезни и ярко облечени нинджи...
3. Аркът за Кюбей-ката дето беше пълен с невъзможно смешни и оригинални суб-аркове (суб-аркът с тоалетните и шкурката, суб-аркът в който Кагура и Сого бяха бойно комбо и пр. и пр.)

Принципно едни от най-любимите ми аркове са тези с МАДАО (т.е. Хасегава-сан) и тези в които Юрузия опитвайки се да оправят някаква пакост, правят още по-голяма (примерно аркът с фризьорския салон 151-152, заради който този с безсънието в 153-ти епизод не ми се стори толкова силен)...то не че това не се случва всеки пък когато ги наемат...

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 12:29 pm 
Аватар

1.Yoshiwara Arc - просто няма какво да говоря за нея, яко мазало, яко фрийкс. (някакво амв показващо арката клик )
2.Character Poll
3.Benizakura

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 12:42 pm 
Аватар

Yoshiwara Arc...аз на това му викам SinCity арка, за по-ясно :D .
Вторият Yoshiwara Arc със спайдър-нинджата май беше по-психарски, по-стенгнат и по-як...поне не ни занимаваха с драмата на курвите... :shock:

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 2:31 pm 
Аватар

Драмата на курвите... ясно...

Впрочем, официалното име на арката е Yoshiwara is burning (на първата). Дори даваха как Гинпачи-сенсей чете писмо, в което питат какво точно е горяло. Писмото беше захвърлено, заедно това с бившата черна коса на Камуи...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 68 [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 68  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]