|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 30, 2010 4:29 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Valk0v написа: За мен той е на едно ниво с Джирая, Минато и Пейн (и Сару в младините му) Може да са на на едно ниво като цяло, но и четиримата ще му светят маслото (както се подразбра от хайп, и фийтове в мангата). То по тая логика(Итачи в разцвета на силите си), ние никога не сме виждали и full-powered Pain(в смисъл, Нагато с малко повече мускулна маса). Представете си шиноби с всичките сили на "The Six Paths of Pain" в едно тяло, рефлекси, скорост, и бързина на хендсийл-овете кажи-речи на нивото на Итачи, + владеещ техники от всичките 5 елемента. Определено ми звучи като Hashirama/Prime Madara level. Такова шиноби можеше да бъде Нагато, но Киши с неговата любов към Учихите реши да го направи инвалид за да го разкара по - бързо А за спора Какаши срещу Гай. Единствените които мислят, че Какаши е по - стронг са неговите хардкор фенове (но те за жалост са доста голяма част )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 30, 2010 9:12 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Мисля, че в аниме раздела обяснявах същото за Какаши - не че не го харесвам, напротив той ми е един от любимците, харесва ми като персонаж повече от Гай сенсей ... но е инвалид Ако си спомняте в началото какво се говореше за него и после всеки филм или по-голяма битка с него той правеше едно и също (мангаката е винове) - техниките на Забуза или Учиха техники. Къде му е стратегическия гении, къде са му прословутите бойни умения, кучетата, стотиците изкопирани техники ??? Имам една хубава метафора наум, ама ще си я запазя за себе си
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Сеп 01, 2010 4:40 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Bloodwed написа: Valk0v написа: За мен той е на едно ниво с Джирая, Минато и Пейн (и Сару в младините му) Може да са на на едно ниво като цяло, но и четиримата ще му светят маслото (както се подразбра от хайп, и фийтове в мангата). То по тая логика(Итачи в разцвета на силите си), ние никога не сме виждали и full-powered Pain(в смисъл, Нагато с малко повече мускулна маса). Представете си шиноби с всичките сили на "The Six Paths of Pain" в едно тяло, рефлекси, скорост, и бързина на хендсийл-овете кажи-речи на нивото на Итачи, + владеещ техники от всичките 5 елемента. Определено ми звучи като Hashirama/Prime Madara level. Такова шиноби можеше да бъде Нагато, но Киши с неговата любов към Учихите реши да го направи инвалид за да го разкара по - бързо а никога не сме виждали и сакумо хатаке в действие,а за него май казваха че е бил по-силен и от тримата санини Колкото за спора между Какаши и Гай,според мен Какаши има някоя нова техника,която не сме виждали.Все пак не е от типа нинджи,който се изхвърлят, а срещу Мадара и Саске каза че може и да не успее да се справи и с двамата,тоест би трябвало да е поне на нивото на единия
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 10:10 am |
Hajutze |
|
|
|
And in the end ... I shat bricks. Ако тая мацката е ... тогава Пейн кой беше ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 10:29 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
lcool какво не разбра, тя е скрила очите, демек трупът на Нагато, погребвайки го , така че хем да спази ритуалите и да почива в мир, хем Тоби да не може да му открадне риненгана. Чаптърът беше добър, Кисаме накрая ги изигра, и в смъртта си, и в живота
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 10:48 am |
|
animeFAN |
|
|
|
Направиха ги да изглеждат като ебати глупаците , то беше очевидно, че ще има капан ... айде на Наруто и Гай им е простено / разгеле , най-накрая разбра срещу кой се бие / .. Logrus написа: lcool какво не разбра, тя е скрила очите, демек трупът на Нагато, погребвайки го , така че хем да спази ритуалите и да почива в мир, хем Тоби да не може да му открадне риненгана. Чаптърът беше добър, Кисаме накрая ги изигра, и в смъртта си, и в живота Той Тоби си има шаринган , едно генджутсу и Конан е изпяла всичко .. а и се надявам да вземе Ринненгана , поне ще стане по-интересно
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 10:53 am |
Hajutze |
|
|
|
Много двусмислено е преведено в мангастрийм ... да прекъснеш разговор за да говориш на мъртъв човек е леко подвеждащо =/
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|