|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 11:04 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
popcorn girl написа: Киши наистина се разбърза-по -кратка битка отдавна не беше имало Цап, царап да свършва бързо, бързо. И без това Гай не е от "главните роли" Като цяло ми хареса чаптъра, малко се ококорих като прочетох какви обяснения вкара за техниката му...
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 1:25 pm |
|
slun4o |
|
|
|
SnaikBG написа: ОМГ това което се случи в този чаптър обизсмисли всичко случило се до тук ... гониха го 2 чаптъра имаше "Епична" битка след което го хванаха и накрая тамън да ни покажат кой по дяволите е the BIG BOSS и хоп тоя се събуди и тръгна да бяга е ОМГ хайде всичко от начало просто нямам думи колко по ниско може да падне тая манга направо незнам ... ако не бяха предишните няколко фън чаптъра направо щях да я делна от PC-то ... това беше нещо като предсмъртен тик не мисля че тръгна да бяга
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 10:34 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Жалко че Кисаме реши да си отхапе езика. Сега няма да може да видим дали Мадара по онова време, е бил по - малко набръчкан отколкото в момента (сериозно... тези моменти с напрежението от това кой стои зад маската, се изтъркаха преди 100 чаптъра). Също ми бе интересно и как Ягура (четвъртия Мизу) е ритнал камбаната, но... Гай рокз все още ли някой мисли, че Какаши е по - силния от двамата съперници?
Последна промяна Bloodwed на Пет Авг 27, 2010 11:15 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 29, 2010 4:11 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
6iblio написа: Сравнение с историята на майка му чаптърът не беше кой знае какво, но ми хареса. Kisame's manliness >>> all girlish flashbacks
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 29, 2010 6:46 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Мен лично 2 чаптъра не могат да ми развалят мнението за Какаши като 240(Shippuuden + Naruto) епизода преди това се е доказвал и се доказа като изключителен пич във всяко отношение ... А за Гай-сенсей > аз от начолото си виждах че той е велик ( не случйно само той се води съперник на Какаши ... само той е достоен ) но за мен Какаши е няколко класи над повечето нинджи Едит: Можеби се говори така за него, защото от доста време наблягат на други неща, но съм убеден че това няма да продължи дълго (поне не би трябвало, ако автора желае да задържи аудиторията). Това което трябва да се знае за Какаши е че той е " ЕМБЛЕМА >>>> А за чакрата и стамината -> Той каза че му липсва чакра само веднъж и то ЗАБЕЛЖЕТЕ!!! --> когато я сравняваше с тази на Лисицата
Последна промяна Cypher на Сря Сеп 08, 2010 12:41 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 29, 2010 6:56 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Само дето му липсвааа... 1. Стамина 2. Чакра 3. Издържливост 4. ХЪС Може да е гений, може да има.. кво беше.. там.. шаринганопоглъщане, може да е убер-копи нинджа, ама и Ямато е по-мощен от него Какаши може мн неща, но няма възможност да ги прилага. Гай може няколко неща, но маже филии с тях. Не виждам как Какаши НЯКОГА може да победи Кисаме =0 Докато примерно Гай май и Итачи моеше да смаже >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|