|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 7:47 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
бтв до къде го докарахме със спекулациите сигурен съм че имахме победител с теорията за 3D2Y или беше от друг форум. а моите теории са, че нашите ще са си същите идиоти, но на стероиди - в продължение на две години Санджи ще се бие с мъже ... облечени в рокли ... дано оцелее психически - Нами ще е заобиколена с досадни старци ... значи Луфи го чакат тежки времена като го набара тя - като че ли най-доволни са Франки и Чопър - Робин и Брук кой ги знае какво ще измислят/направят - Усопп някакъв културист с прашка си го представям ... с едната ръка размята разни монстъри, а с другата си чопли носа и последен, но не и по важност - Зоро ще има да се троши със Михаук, което значи че и той ще развие поне един от трите цвята на Хаки ... или ще умре CaBa написа: saikyounosenshi написа: а питам откакто спряха DLL-то на MangaStream-а си свалях чаптърите с ''десен бутон-преглед изображение-записване на изображение'', а сега и това неможе да се прави.. Отваряш страницата, натискаш ctrl+u, после ctrl+f и пишеш png (ако е цветна страница или кредит страница, вместо png -> jpg), после enter, enter пак и ти намира подобен линк http://static3.mangastream.com/manga/5/ ... /op_00.png. Копираш го и с програма като FlashGet (която има Batch Download) File -> Add Batch Download, пействаш линка и заместваш "00" с "(*)" -> http://static3.mangastream.com/manga/5/98271344/op_(*).png Даваш му от 00 до 22 примерно, wildcart: 2 и даваш да се сваля. И ще ти зареди всичките страници във FlashGet. Ако две страници една след друга не се свалят, значи е двойна и примерно линка е op_03.png и op_04.png, променяш го на op_03-04.png или op_03_04.png. това трябва да се запази за бъдните поколения много полезно инфо
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 8:51 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Аааа чапа беше манящина. Най-накрая ни обясниха за хакито, много ще се радвам ако Лъфи стане мастър и на 3те форми, просто ще е мания аокиджита, акайнуто и прочия да се опитват да го ударят, а той да си бърка в носа и да казва откъде ще идва атаката (просто си представям тъпата му физиономия докато си чопли носа ) На мен ли така ми се стори или в тоя чап Лъфи изглеждаше доста "детински", по-малък ми изглеждаше. Може би Ода го прави нарочно, за да се види добре разликата в следващия чап и нашия да изглежда по-голям. СЛед като ни обясниха за хакито, това на Зоро - кое е? Може би първото, все пак той "чуваше" нещо ? ПС А каква ирония ще е ако следващия чап няма тайм скип
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 12:48 am |
|
Pinko |
|
|
|
Хм няма ли и за нас да станат 2 години чакане в мангата да се съберат екипажа? Или ще е 1 ? Не помня вече кога излезе шабонди главата когато се пръснаха. Ако някой помни или му се търси и може да намери точната дата когато екипажа се пръсна ще се радвам ако сподели
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 8:18 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
ch.512/3 е разделянето, който е някъде от Август 2008 . ВЕЧЕ сме на 2 години Може би не е случайно, че са точно 2, а не 1-3-4 ... Та месеца на спекулациите, а?? Ок Зоро ше се върне с мустачки И шси изплюя червата..... Санджи шсе върне в хормонален дисбаланс и с дълга къдрева коса И ше се наръгам с джойстик.... ______________________________ Усоп не му виждам развитието ;/ +1 идея по-смел? Той е достатъчно смел as is... Торбатаскокали не му виждам развитието... т.е. виждам го де, както го описах по-рано, ама за сега Ода по никъв начин не ни показа, че селото на Апо е hidden village of sound... а само ни занимава с ТЪПОТИИ! Робин и Драгон срещата Мн МН мН ме е яд, че няма да я видим T________T Дано има флашбекове... Робин пусна връзки в редиците на революционерите, и от сега нататък strawhats ще са екипаж + рандом съпорт. Тва е огромна сила да имаш на своя страна. Чопър к'во, ше е научил някоя билка?? ;/ Не че съм се отказал от теорията си тия птици да са хора изяли плод или обратното, ама... ;/ Пак само глупости ни показват, нищо съществено от острова. _______________________________ SUUUPUUUUUUUUUUUURRRR FURANKIIIIIIIIIIIIIIIII е простоо.. простооо... SUUUUUUUUUUUUUUUPAAAAAAAAAA Квото и да е, той е най-добре разиграния герой от всички пратени да летят от Кума. Най-самостоятелен като израстване, най-готин като поразии, най-мощен като възможности за ъпгрейд... въобще, ФУРАНКИИИ Е нема такъв!! Всички останали разчитат на нечия помощ Thousand Merryyy Gou Sunny Кума ше я вземе за известно време обаче и пръвата им мисия може да е "спасяване на корабчето". Освен ако Фуранкии не пребие Кума сам и не си го земе А, знаех си, че изпускам някой.. Ама Нами шсе опрай и без да спекулирам по нея. Видяхме на къде бие доста по-ясно от другите... __________________________________ Valk0v написа: СЛед като ни обясниха за хакито, това на Зоро - кое е? Може би първото, все пак той "чуваше" нещо ? Както и Лъфи - той също има и 3те... Кое ще развие най-добре вече е друг въпрос. Но Ашура примерно си е all presence техника... ___________________________________ бтв, манете го екипажа... дайте да спекулираме какво ще стане със света за толкова време Дрейк убива Кайдо; 3-4 от суперновите загиват; 2 от суперновите ги елиминира Черния; Черния става йонкоу; Или от 4, императорите стават 5... Шанкс понася сериозен демидж; Коби става вице-адмирал или поне командир, пък Смоуки става Вице..; Армията (вече) пацифисти замества на 90% редовите маринки в новия свят; Армията на Драгон започва настъпателни действия към сваляне на правителството и разрушава част от РедЛайн (втф)...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 10:49 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Или мангата свършва ... не сериозно сега е идеалния момент. Нали е шонен манга, за момчета, ... героите се развиват, порастват, променят се, все сериозни неща от ежедневното битие на тинейджъра. Та всеки от тях се развива самостоятелно в момента (пак момент от личностното развитие), събират се, прегръщат се, па се целуват, Луфи казва "Ей сега ви ебах майката!" и вади вълшебния инструмент тесла и цялата банда потеглят към Новия Свят (тм) and and ... на фона на залязващото слънце, отразяващо се в платната на Гоинг Таоузен Съни
The end
p.s. + 10х for watching
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 1:57 pm |
|
ArchLord |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 26, 2009 10:34 pm Мнения: 254 Местоположение: Where The Gods can't see
|
смятам че след тайм скипа Кид ще е един от 4 императори Law сигурно тъкмо ще навлиза в новия свят Аокижи ще е шефа на маринките Коби ще е вице-адмирал ( може би малко го надценявам но все пак има хаки ) а Смокер ще е адмирал 100 % съм сигурен той е много над нивото на другите Командири Луфи в новия свят ще влезе с гръм и трясък ще бие сички на ред ще му изкочи Биг Мом той(по вероятно Нами или Робин) ще разбере че това е майката на Лола и че няма смисал да се бият ще пият заедно...................... P.S последния бой за Уан Пийс ще е срещу Шанкс P.S.2 Марко ще е капитан на екипажа на ББ.........
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 3:56 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
забрави да кажеш "The End"
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 4:52 pm |
|
Pinko |
|
|
|
И аз искам Ао Кижи да е ама вероятно ще е Акаину. Ще видим не остана
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 5:01 pm |
|
Recca |
|
|
|
ArchLord написа:
P.S последния бой за Уан Пийс ще е срещу Шанкс
Едното Кифте не съществува, така че няма да има битка за него... иначе боя ще бъде ЧБ с/у Ръфи (предпоследната ще е с Коби)...the end of One Piece ...to be continued in One Piece Z (OPZ)
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 5:31 pm |
|
Logrus |
|
|
|
Ако трябва да съм сериозен то теориите ми биха изглеждали така: - Смоукър ще продължи духа на справедливостта (сори по-добро определение не измислих), които носят в себе си Гарп, Буда-та и тн. Един вид той ще стане най-висшестоящия (може би след Ледения), който ще защитава тази страна на Справедливостта, като разбира се негов антипод си остава Айкану (може би и Кизару) - Дебелака ще поведе армията от кумоботите срещу Драгон, защото според мен те са по-ефективни срещу по-слаби противници, заради все пак малкия си брой. - Коби ще е най-много капитан, все пак това е флота, там чинове не се дават току-така. - Кид го виждам като много много зъл пират, но не и като Йонко или Шичибукай - Дрейк според мен ще влезе по-добре в ролята на Шичибукай, той е известен капер в истинския свят, което донякъде си пасва с личността му - Буги му се лепва титлата Шичибукай, което само по себе си е голям позор, но ако мангаката запази влиянието му над екипажа от бивши затворници, той наистина ще е много силен, дори в Новия свят - Черния е новия 4ти Император - Марко и останалите от WB биват унищожени, съдбата на всеки паднал от толкова високо (морално и физически отслабени) - много нови пирати, което със сигурност ще има комедиен отзвук към нашия екипаж. Направо виждам как някакви нови, още с жълто около устата, пиратчета взимат Луфи на подбив +ще имаме нов в екипажа п.п. съгласен съм със Саянски, че ще умре някои от Императорите, като че ли Кайдо са му вдигнали всички мерника, но кой ли ще му вземе главата Шанкс все още никой не може го пипне, ако не беше Луфи, щях да кажа, че той ще е новия Крал на пиратите + всички екстри spiralkinda написа: забрави да кажеш "The End" + 10х for watching
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 8:13 pm |
Hajutze |
|
|
|
Нами нещо не ми изглежда наред.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|