|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 12:22 am |
|
Rampage |
|
|
|
Дам,тази седмица има чап и следващите 4 няма да има.Shit happens.
Edit:Ужас,не знам как ще издържа 4 седмици след като четах такъв як чаптър. Следващия чап ще точно на най-гадния ден в годината-15 септември.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 2:50 am |
Hajutze |
|
|
|
Приятен chapter. Поне вече имаме обща представа за Хакито.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 3:29 am |
|
SnaikBG |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
|
Дам чаптърчето наистина беше яко само кадето за следващия трябва да чакаме 1 МЕСЕЦ wtf дано поне чакането да си струва и след този 1 МЕСЕЦ да ни разбие с следващия чаптър който едва ли ще е след time skip-а но може само да се надяваме
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 8:14 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Rampage написа: Edit:Ужас,не знам как ще издържа 4 седмици след като четах такъв як чаптър. Аз от днес съм на очни и така или иначе няма да имам кой знае колко време за манга тъкмо ще се е насабрал материал докато се прибера
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 11:11 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Failzor... Корицата - бе супер яка! Първа страница - щях да повърна! Развали ми кефа от целия чап... Бати помията.. най-готиния и мощен герой ше си хвърли цялата чест, за да помага на капитана си... Най-горделивия от всички... Просто помия.. едното нещо, което никога не ми е минавало като възможно, над което винаги съм гледал с надсмешка "няя как да стане.." ........ Зоро на колене да се моли... Да беше за Робин, на някое от гаджетата му, щях да го приема, ама... това беше най-гнусното, което можеше да стане. Много, много голям провал... Усоп вече прилича на Биско Скотт... Добре, че видЕх ФУРАНКИИИ, че чапа за нищо няяше да става. Лъфи ше тренира в джунгла, както винаги е правил? По-опасна джунгла... Ае маймуна къде другаде може да тренира, правилно... и малко тъпо, също. На Рейли обясненията ми бяха ясни малко преди да ги каже, тъй че ми е все 200... а бяха твърде дълги. Месец без ОП... is welcomed. Дано малко ми залипсва. След това ест. ще продължиме от Шабонди и Летящата Нами идваща първа. Нямам против, макар, че бих предпочел на някой етап заедно да тренират.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 11:31 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
http://mangastream.com/read/one_piece/98271344/18brb Мога да кажа само, че чаптърът беше това, което очаквахме , някои искахме, други бяха против ... но вече е факт С радост ще посрещна героите отново след 2 години (за нас един месец ) п.п. всъщност не мисля, че е толкова страшно това дето Зоро направи ... в крайна сметка Михоук е може би най-свестния от Шичибукайте, защо да не му бъде учител.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 2:05 pm |
saikyounosenshi |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 1:43 pm Мнения: 216 Местоположение: Welcome to "No Hope" land...
|
много добър чаптър. жалко, че ще трябва да почакаме цял месец за следващия, но вярвам, че Oda-сенсей няма да ни разочарова.. да питам откакто спряха DLL-то на MangaStream-а си свалях чаптърите с ''десен бутон-преглед изображение-записване на изображение'', а сега и това неможе да се прави.. та някой да има инфо от къде може да ги намеря.. сещам се за FTP-то на Spl, но ме мързи да провера, ако някой е гледал там да каже.. Edit: Мерси CaBa, много добре се получи така
Последна промяна saikyounosenshi на Пет Авг 27, 2010 1:29 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 2:18 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Хареса ми главата и нямам търпение за следващата Вярно 1 месец ама дано си заслужава. Не вярвам да има преименуване на мангата щото изглежда като по-дълга почивка просто Кофтито само е че ще имаме по-малко глави като бройка тази година. Страничките с по 4 героя които бяха разделени на 4 ми бяха много готини сигурно най-готини от цялата глава - естествено най-готината тази с Франки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 4:58 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
saikyounosenshi написа: а питам откакто спряха DLL-то на MangaStream-а си свалях чаптърите с ''десен бутон-преглед изображение-записване на изображение'', а сега и това неможе да се прави.. Отваряш страницата, натискаш ctrl+u, после ctrl+f и пишеш png (ако е цветна страница или кредит страница, вместо png -> jpg), после enter, enter пак и ти намира подобен линк http://static3.mangastream.com/manga/5/ ... /op_00.png. Копираш го и с програма като FlashGet (която има Batch Download) File -> Add Batch Download, пействаш линка и заместваш "00" с "(*)" -> http://static3.mangastream.com/manga/5/98271344/op_(*).png Даваш му от 00 до 22 примерно, wildcart: 2 и даваш да се сваля. И ще ти зареди всичките страници във FlashGet. Ако две страници една след друга не се свалят, значи е двойна и примерно линка е op_03.png и op_04.png, променяш го на op_03-04.png или op_03_04.png.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|