|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вживявате ли се, докато четете (в повечето случаи) Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 8:16 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Оня ден седнах да чета Белгариада в около 8 часа вечерта и в следващия момент беше станало 5 часа сутринта.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вживявате ли се, докато четете (в повечето случаи) Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 7:01 pm |
|
excape |
|
|
|
Много ясно, че се вживявам, нали това е удовоствието от четенето на книга, гледането на филм и т.н. иначе за какво въобще да ги чета, ако не ги съпеживявам или харесвам.
Правя си една чаша кафе, една чаша какао, запалвам цигара, пускам музика - тиха и се потапям в атмосферата.
|
|
|
Заглавие: Re: Вживявате ли се, докато четете (в повечето случаи) Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 7:24 pm |
Daichi |
|
|
|
Ако няма някой/нещо да ме разсейва около мен - да. Почти винаги се вживявам, което е плюс за мен. Та нали точно заради това чета (само една от причините де). : )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вживявате ли се, докато четете (в повечето случаи) Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 9:28 pm |
|
XLR8 |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 14, 2010 4:17 pm Мнения: 82 Местоположение: Варна, втората врата в ляво
|
Аз много се филмирам, независимо дали играя, чета или гледам филм. Мине ли половин час, ще ми трябват 1-2 минути да се върна на земята. Направо имам чувството, че някой ден ще вляза в матрицата и няма да изляза повече . Вчера изгледах една след друга 8-те серии /толкова има излезли/ на Highschool of the Dead. В темата за оценяване на op/ed ме надъхаха да го гледам и до 5 сутринта се зомбирах. После до обяд сънувах, че трепя зомбита... най-странното е, че ми хареса кошмара xD.
_________________ ~Even though I walk through the valley of the shadow of filler, I will fear no Japanese animation, for the manga is with me.©~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вживявате ли се, докато четете (в повечето случаи) Публикувано на: Вто Мар 01, 2011 11:37 pm |
|
ludo_ |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 12:46 am Мнения: 312 Местоположение: Рее се в пространството
|
XLR8 написа: Аз много се филмирам, независимо дали играя, чета или гледам филм. Мине ли половин час, ще ми трябват 1-2 минути да се върна на земята. x2 Даже при мен трябват по-скоро 2-3 минути
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|