|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 4:42 pm |
![Аватар](http://i46.tinypic.com/ip2o41.jpg) |
Burnx |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
Много ме радва Kuu-chan като се ядоса и почне да ръмжи. В следващия еп пак ще има бой с Uzume предполагам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 6:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Да и мен ме радва като ръмжи, рита и хапе. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Ама мисля, че боя с Узуме ще е по към края. Но все още пазя надежда, че ще се види със сестра си.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 31, 2010 5:16 pm |
![Аватар](http://i46.tinypic.com/ip2o41.jpg) |
Burnx |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
В тоя еп можеха да не компенсират цялото ечи. (mud wrestling щеше да бъде nice ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 01, 2010 8:34 pm |
Spark35 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Скоро ще почвам да го гледам, изглежда интересно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 2:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Изгледах всички излезли епизоди до сега (10) и определено мога да кажа, че съм разочарован. Случките през половината от времето са егаси бозата... През останалото време се мъчат да докарат динамиката на първия сезон ама уви. А и след това, което стана в 10ти съвсем ми уби настроението... Не ми е ясно каква ще я забъркат в оставащите 3 епизода, но очаквам да претупат всичко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 3:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ами то тук някъде и мангата започна да става боза... Така че не се учудвам, че и анимето се превръща в такова Жалко, наистина очаквах с нетърпение този сезон..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 8:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Така, аз скоро не съм се отбелязвал май в тази тема ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Значи, какво разбрахме дотук? Освен, че Тсукиуми е с два леви крака, демоничното ашикаби така и не срещна наглото, самовлюбено ашикаби, което се е осмелило да скача срещу NBI. Не начупиха канчето на Карасуба, овцата, дето само се репчи на слабаци. Ако толкова и се бие с много силен противник що не скочи на Мия, а? Ама за там ще трябва да си сложи червената риза и кафявите гащи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе като за Секирей супер е сериала, ама с тези малко на брой епизоди, историята не се развива наникъде. Сега остава да се надяваме, че трети сезон ще е по-скоро, а не пак след 5 години. Че все пак "ми лайк" Секирей!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 16, 2010 11:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Края на втория сезон бе просто... ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) 6/10
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|