|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 6:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Така става като гледате САПУНКИ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 11, 2010 5:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32142_1277461110.png) |
Violence |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Фев 15, 2009 9:30 pm Мнения: 125 Местоположение: Там, където ти никога няма да бъдеш...
|
dggm написа: Всички сте мръднали, разхлопали сте се като ламаринен покрив при буря, много сте зле, вземете се в ръце.
На МЕН никога не ми се е случвало, следователно на вас ви хлопа дъската.
Или вземете да гледате по-интелигентни анимета от Bleach, DBZ, Digimon и разни други 2500 епизодни сапунки, да сте видяли нормална баба, която следи 2000+ епизод на Дързост и Красота? Разлика между бабата и някой фен на Инуяша НЯМА! Ама кат ни е забавно, ти к'во искаш да седнем и да се държим кат примерни хора. Който няма въображение е ебаси тъпия смотан сдухалник. Т'ва, че си правим кефа да говорим японски думи и всякакви такива забавни реплики означава ли, че сме луди? Според мен не ни прави луди?! Или ни прави...хахХАХхахХХА К'во ми пука, ве, нали ми е весело... Safiir написа: На мен пък не ми се е случвало. Никога. И честно казано ми звучи безкрайно странно като ги приказвате толкоз народ тия работи :/ По-леко с филмирането де :/ И най-лошото е пък когато ги пишете/произнасяте грешно. Тоз пък, никво въображение, бро... чак ми е тъжно за тебе
Последна промяна erejnion на Сря Авг 11, 2010 6:00 pm, променена общо 1 път |
Reason: не пускай два последователни поста!~ има си бутон едит! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 11, 2010 6:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
аз щях да тръгна да подкрепям бел, ама... то аз броя ли се за луд сега като уча японски? броя се. definitely.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 23, 2010 10:51 pm |
w4t3rfl4m3 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Ми аз преди време почнах и аз да се изцепвам ohayoo, baka, sugoiii, ka'ai и тем подобни, ама реакцията е o__O wtf? и по-скоро тип "you need help" та гледам да ги ограничавам. А днес сутринта(както вече споменах в една друга тема) събуждат ме и аз уморено: Fuuzetsu, fuuzetsu мамка му, искам да спя....." *fuuzetsu - oт Шана, времето спира на определено място.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 3:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4738_1426365611.png) |
UchihaItachi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 7:23 pm Мнения: 2837 Местоположение: Shamballa
|
Rado-oniichan написа: То пък щото много хубаво да сме "нормални" като теб ... Т'ва за мене ли се отнася?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 3:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38692_1358907656.jpg) |
burst |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
не за клауд obviously ;d
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 6:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38029_1359205817.jpg) |
Loveless88 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 25, 2009 3:53 am Мнения: 1132 Местоположение: Catania,Italy
|
сички дето гледаме аниме сме мръднали, а някои дори повече а пък някой като тръгне да ми говори кой нормален и кой не.. pfffffff аз имам малко аниме фенове за приятели и понякога си шпрехаме на японски ама главно, за да се наредим нещо и винаги е умишлено.. но тва не значи, че съм по-нормална от някой друг, който неволно си вика Fuuzetsu (пич, тва разбива ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 9:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40551_1281638389.png) |
XLR8 |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 14, 2010 4:17 pm Мнения: 82 Местоположение: Варна, втората врата в ляво
|
Еее, сега се сетих как в 10-ти клас с адаша правихме култовата атака от Dragonball Z. Даскалката ни гледаше странно и питаше "Какво правите бе?" и ние "Ми фатали, госпожо, фатали." ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Хахах, епик. Иначе от това проклето банкай ми трябваше поне месец да се отърся. Чат-пат, като се надъхах за нещо ми идваше да го изтърся xD, ама се спирах навреме. Иначе последно време почнах да си мисля на японски, до колкото мога да го говоря... и до колкото мога да мисля ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . ПП При мен това с банкай-а се получи от промиване на мозъка. Изгледах 170 епизода на маратон. Спирах само за да ям, да спа и за тоалетна... даже май излязох един път. Забавна ваканция беше.
Последна промяна XLR8 на Сря Авг 25, 2010 9:27 pm, променена общо 1 път
_________________ ~Even though I walk through the valley of the shadow of filler, I will fear no Japanese animation, for the manga is with me.©~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 25, 2010 3:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39305_1422314274.jpg) |
Rado-oniichan |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
|
UchihaItachi написа: А иначе просто ако ви идва отвътре така да си говорите наистина трябва да се лекувате ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тръгвам към чичо доктор
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 25, 2010 3:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
claude_finalfantasy7 написа: ако видя некъв такъв на улицата напрао ше си го плесна и за вкъщи в камерката на хладилника, зад пиленцето. Ako попаднеш на мен обаче най-много да напълниш гащите...
Последна промяна crazy_little_crow на Пет Авг 27, 2010 4:55 pm, променена общо 1 път |
Reason: По-полека с езика :Х |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|