|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Съб Авг 21, 2010 2:03 am |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
Аргх! Преди малко започнах да го гледам туй аниме... [преди малко.. има няма два-три часа. ^^]
Просто как да не се влюбиш в комбинацията комедия/хоррър след като ти предоставят доза идиотизъм, а също и .. хмм, плашещи нещица. Малко мистерията липсва, но иначе всичко друго е на ниво. Артът, персонажите, само музиката още не съм й свикнала, но има време.
Женската с двете кокчета ми е доста неприятна. Иска да направи нещо на кака Мая. Ше я килнем.. :/
А относно Миказе-сан.. освен, че след като се постригах, приличам досущ на нея [поне външно, не мога да готвя къри..] ми е МНОГО съмнителна. 100% съм убедена, че е някво хипер злобно извънземно, което иска да забремени Абе с третото си око! >_< .. и, разбира се, той е достатъчно тъпичък, за да се хване на въдицата. Иначе ме радват повечето герои, но пък никога не съм харесвала жената да се държи като мъж, а мъжът да е .. женчо. [Мая/Абе]
Е, ще видим как ще се развият нещата. Засега пада голям смях. =D
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 2:40 am |
|
chosef |
|
|
|
Pepper_coOkie. написа: Просто как да не се влюбиш в комбинацията комедия/хоррър след като ти предоставят доза идиотизъм, Лесно - когато и комедията и 'хоръра' са на твърде ниско ниво.
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Сря Авг 25, 2010 11:39 am |
krumisimo |
|
|
|
Няма нужда от спойлер таг... Субнаха го отдавна... Бе на чупа-боса много лесно му фръкна тиквата - само с един пирон... И като на филм (на аниме) - Ами (незнайно как успяла да се преоблече от училищната си униформа) беше напълно непокътната като Мая я откри...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Сря Авг 25, 2010 7:43 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
На мен, пък все още ми е топ-а за сезона. Откъм техническа част - със сигурност. А, пък откъм сюжетна не е кой знае какво, но просто като се сетя, че новият епизод е излязъл и сядам да го гледам с голямо удоволствие, докато при доста от другите летни заглавия не е толкова силно. Единственото обяснение е че има най-важното нещо, а именно - атмосферата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 11:16 am |
corey |
|
|
|
krumisimo написа: Бе на чупа-боса много лесно му фръкна тиквата - само с един пирон...
Да и аз се надявах на повече екшън. Много бързо падна този дебелия. Май ми се видяха три пирона да стърчат от отрязаната зелка на боса.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Съб Авг 28, 2010 10:58 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Не лош епизод, ама много лесно паднаха чупакабрите. Иначе най-после видяхме Бунмей да покаже някаква смелост Сега ми е интересно какво точно цели зам. директорката Чихиро, която е влюбена в Бунмей
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Нед Авг 29, 2010 7:41 pm |
|
Sayuki |
|
|
|
Тези чупакобри много бе. Като чух в началото, че е замесена чупакобра си помислих, че става върос за едно миниатюрно приятно същество (тази представа си бях изградил от анимацията Декстер'с Лаборатори), а не за 300 чудовища и един "мохикан". А тази зам. директорка, може да се окаже някакво извънземно дошло от настоящето, за да възпрепятства човекът, който трябва да направи, така че да не се случи пророчеството, в този случай Бунмей.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|