Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Zennou no Noa - The World of Lostmemories
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 3:23 pm 
Аватар
Модератор

Изображение
Заглавие : Zennou no Noa - The World of Lostmemories
Брой томове : 3+ тома
Статус : Ongoing
Година : 2009
Жанр : Psychological / Sci-fi / Seinen / Supernatural
Сериализирана в : Comic Bunch (Shinchosha)
Мангака : ONO Youichirou

През 2038г. в центъра на Токио се появява ярка светлина в резултат на това над един милион от хората си губят паметта. Причината за този инцидент остава неопределена, нито се намира лек за тази масова загуба на паметта. Правителството създава отделен град под Токио, за пострадалите от инцидента за да ги изолира и ги нарича KIDz. Независимо от възрастта си, те са наистина като деца и трябва да бъдат превъзпитани наново.
Ноа Икуруми който също си е изгубил паметта и живее в този град, мечтае един ден да може отново да види небето. Но живота му отново ще се промени драстично, когато един терорист го отвлича и в последствие му казва, че той е причината за всичко това.

Връзки - viewtopic.php?f=9&t=54337

Профил  

Заглавие: Re: Zennou no Noa - The World of Lostmemories
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 5:30 pm 
Аватар

Има някои добри метафори, но все още мангата е едва в зародиш, така че ще видим до къде ще ги докарат нещата... Малко дразни гениални-биши фактор на гениални герой пък едва ли не и на ченгето, но карай... Относно превюто на том 2, доста съм сигурен, че фалшивото е третото, но и второто изглежда някак подвеждащо :roll:

П.С. "Congrats to these who get it right. I'm really happy for you." - намеква ли нещо или само на мен ми се струва така? :lol:

Профил  

Заглавие: Re: Zennou no Noa - The World of Lostmemories
МнениеПубликувано на: Нед Авг 22, 2010 4:23 pm 

Четох първите 4 чаптъра и ми хареса много. Повече от обикновенното. Не е нещо супер оригинално, но и по този начин си бива. И дам, наистина си е в зародиш, така че да видим как ще се развият нещата. Засега всичко е ок.

Главния герой ме кефи, така че чакам character background-a му. За ся беше мн малко. Поне за мен. :lol: А "мацката" от "даскалото" му - :ying: Пък за даскала - клиширан. :pokey:

Та, чакаме с нетърпение. :peace:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]