Дата и час: Пон Фев 24, 2025 7:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 8 [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм:Inception (2010)
МнениеПубликувано на: Пон Авг 16, 2010 10:09 pm 
Аватар

Spektr написа:
Филмът е страшно як! Последно пумпалът пада ли накрая?

Coup de Grâce написа:
Вери, вери биг спойлър алърт!

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 19, 2010 11:22 pm 
Аватар

Филмът беше уникално добър ^^ Наистина по едно време престрелките станаха нещо повече ... ама все пак всичко останало беше адски изпипано и пероснажите бяха едни образи .... абе супер беше <333 Отдавна не бях гледала нещо подобно, та препоръчвам с две ръце :rose:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 1:48 am 
Аватар

Филма е доста хубав но определено оценката му в imdb е НЕреална :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 2:14 am 
Аватар
Цар Алко

Аз пък искам както се говори, че предисторията ще излезе на комикс, та след това да излезе на аниме и разните мишоци отново да изпълзят и да кажат, че това аниме яко копира АНИМУТРИСАТА! Искам, нека, ще! ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 2:30 am 
Аватар

Той комикса отдавна излезе http://movies.yahoo.com/feature/inception-comic.html

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 2:32 am 
Аватар
Цар Алко

Аз ти говоря да го развият на аниме, тогава ще е чудо :). Макар, че този филм предисторията и тази, която ми представиха в киносалоните ще мачка на аниме :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 11:07 pm 
Аватар

Нольоооо, Нольо... Прекалено дълъг и скучен си го направил... Диалогът се състои от обяснения след обяснения след обяснения в обяснения сред обяснения. Екшън сцените (както винаги) са невпечатляващи. Много тегаво... Повече ми хареса като се казваше Shutter island.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 23, 2010 10:05 am 
Аватар

Концепцията не е лоша. Успява да провокира доста непротиворечащи си и едновременно обосновими интерпретации, включително и такива преминаващи в реалния свят(не реалния свят на филма, а нашия си реален свят).

Но както винаги, Нолън не успява да направи и една интересно, или поне нескучно, изглеждаща сцена, на фона на която не може посмъртно да сложи свястна музика. Екшън сцените са на ниво b movie, като поначало въобще не е трябвало да са там. Тая гоненица с шейнички по планината и престрелките стоят нелепо в този филм.

Концепцията за сън в съня, макар и да е поизтъркана, е доста по-осмислена, дълбока и релевантна от други опити по темата. Доста кадърно написано. Не съм много съгласен с предния пост, че е чак толкова брутално много експозицията и коментара за дължината.

И нищо с повече от един пласт не може да бъде направено на аниме. Японците не ги умеят сложните неща, а само да маскират плоските си напъни като такива.
7.768/10

МнениеПубликувано на: Пон Авг 23, 2010 11:44 am 
Аватар

Coup de Grâce написа:
Spektr написа:
Филмът е страшно як! Последно пумпалът пада ли накрая?

Coup de Grâce написа:
Вери, вери биг спойлър алърт!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 10:33 pm 
Аватар

Най- накрая го гледах на спокойствие, киносалона беше почти празен и се разположих като провадийска околия.
Първо идеята.
За мен това си беше поглед към бъдещето, както книгата "20 000 левги под водата". Начина по, който беше пресъздадена, представена и изиграна беше настръхващ. За мен лично това си е истински хазарт, да дадеш обяснение на необяснимото. Още от малък съм тръпнел за подобен филм с такава идея. Колко жалки опита видях не мога да ги изброя...всичко беше по телевизията. Хазартната част за мен се пада същото като да хвърлиш монета и да не падне нито ези нито тура. В зависимост от това как беше представен филма той или можеше да бъде адски много оплют и да падне в канала или да се издигне с бързината, която показа "Аватар". Колкото пъти да се сещам за филма настръхвам от кеф, защото не стига че докато тече всичко нещата се обясняват бая бързо и хич не е лесно да схване човек, но като го види в процеса на действие и се сети за обясненията, които е чул и зацепи каква е картинката разбира безпределния размер на този филм и идеята му. Знам много натъртвам на това, но за мен това беше един от най- добрите филми някога, някога ! Аватари, Нарнии, Потъри или други там, които се пишат много интересни или грандиозни...даже и от поредиците...матрици, пръстени, пирати...НЕ това е филма на филмите, за мен поне.
Друго, което няма как да пропусна да подчертая е невероятната музика. Всеки път като чуя песента все едно влизах в тяхната ситуация, т.е. филма. А Лео просто показа много повече от колкото някога е. Приноса му за филма е наистина от значение и то адски много.
Не искам да спойлват от самия филм, но няма как да пропусна същинския край. Признавам си че го очаквах, но малко по- рано. Малко да спойлна какво е мнението ми за него.

Това, което забелязвам доста късно е директора и предишните му проекти. От там виждам причината защо филма е толкова добър. Ето няколко примера от репертоара му - Batman Begins (2005), The Prestige (2006), The Dark Knight (2008)....Christopher Nolan, това име няма да го забравя!
Лична оценка 10/10 !

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 11:04 pm 
Аватар

Dypeshnik, нещо мисля, че си се объркал. Тази картинка може да ти даде малко яснота :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 11:15 pm 
Аватар

Не, не се доверявам на картинки взети от интернет, защото боза колкото щеш. От там могат само слухове да плъзнат и юруш всички след бягащата питка. Спомена в главата ми е все още пресен и много добре знам какво стана. И като "мислиш" нещо кажи какво е, с картинки няма да ме заинтересуваш дори и да знам на къде биеш.

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 11:18 pm 
Аватар

Филма мн ми хареса, като изкл малко екшън сцените ;)

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 11:23 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
Създателя на първия сън, дръпнатоокия (именаата не са ми силна черта), които го простреляха като влязоха, просто загуби съзнание в собствения си сън и както казаха те това автоматически значи, че всички се пренасят в безната или черния сън

Дръпнатоокия не е създател на никакъв сън. Той е просто "турист" по думите на Коб. Тях не ги бърка дали е застрелян или не, т. е. това няма да ги прати всички в Лимбо, бездната, черния сън etc.
А картинката е само таблица на това, какво представлява мисията им.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 11:34 pm 
Аватар

Ммм дааа така е. Сега се сещам, че измамника искаше да го събуди като го убие, но Лео го спря, защото няма да може да го събуди, а един вид ще го убие- черния сън.
Изглежда преумората ми влияе, айде стига спам от мен за една вечер, лека и мека :P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 8 [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]