|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 19, 2010 9:34 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
axaxaxaxax добре!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 20, 2010 2:17 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нека уанпийс метъра бъде включен - СЕГА!
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 20, 2010 9:36 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
B1nKaTa написа: че то ако ще дават как тренират няма да има нужда от time skip...нали това е идеята незнаем какви тринировки са предприели само леки възможности а след 2 години (след time skipa) ще видим резултата.... то ако ще ги гледаме как тренират никва логика да има time skip кат почнат да тренират по-добре да си ги дават как тренират на отделни арки... + това първите чаптъри когато ги видяхме какво правят по островите ТЕ ИСКАХА ДА СЕ ВЪРНАТ при луфи колкото може по бързо сега обаче получиха съобщените да не се събират още а да тренират и да станат силни това са 2 абсолютно различни направления на геройте мене най-ме кефи това че хок аис ще тренира зоро, тая машина няма спирачка да се научиш да се биеш с 3 меча при това 3 тия да си го захапал ОМГ мога да го сравнявам само с гътс
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 12:40 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цел месец ...аре тука големите фенчета дето се изказаха са очаквам да почнат да ревът 5 страници как е възможно това.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 3:28 am |
|
Rampage |
|
|
|
Споменава ли се някъде защо ще отсъства мангата 3 седмица??Пак ли някакъв фестивал или Ода си има лични причини?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 4:40 am |
|
deathrazor |
|
|
|
Едва ли. Най-вероятно това ще е първия чаптър след тези 2 години(или там колкото време им даде Луфи). Ода иска да направи някъф мазен съспенс
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 2:41 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Цитат: Great a whole month of pointless and bad theories for Chapter 597. Here we go.... кефи ме да чета тази тема, тези са същите идиоти като нас, а пък има и някои много весели попадения сред постовете бтв един от пичовете вика "тъкмо ще имам време за онези дълги и пре-дълги манги от списъка ми" и хоп появява се името Берсерк сред тях ... ако те си мислят, че един месец чакане за OP е много , добре дошли в АДА
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 4:26 pm |
Hajutze |
|
|
|
Липсва "YEAAAAAH!"
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|