|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 19, 2010 4:23 am |
|
Pinko |
|
|
|
То останаха Зоро и Лъфи само - така че следващия може да е такъв. Готина глава, не е нищо особено, но нямам търпение да се съберат вече. Колко се смях със Франки и горящия тигър, кой знае колко легенди ще възникнат докато е там на острова Горила капитана ме уби - говорят за горила престъпник и франки и тея които са там и накрая тоя Усоп можеше да го съберат в по-малко страници. Просто за да видим и Зоро Брук пак нищо не казаха какво ще прави можеше да му оставят само 1-2 панела на него по-добре да бяха дали повече на Робин. Чакам следващата глава там сигурно ще видим пак Бъги - не умирам от желание ама може би му дойде реда. Искам Зоро, Луфи и да се приключва с тези действия. И да видим как и какво ще стане нататък.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 19, 2010 1:56 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Тоя тип от чернобрадите се казва Laffite.Иначе и аз си мисля,че Сабо няма да е ритнал камбаната толкова лесно.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 19, 2010 4:55 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
Super_Beast написа: Тъп чаптер от до. Не е лесно да се измислят 596 чаптъра който да са страхотни от до.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 19, 2010 8:52 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Гатлере тъп е защото точно сега ако прочетеш 3 4 чаптера назад ще видиш чаптер където всички хукват уж да видят Луфи и изведнъж осъзнават че няма смисъл и айде пак чаптер как решават да се върнат като дори не са направили една крачка да тръгнат освен Чопър и може би Робин. И за къв чеп ми показват крюто, нали уж епизодите в анимето бяха с такава цел че в мангата да не ги въртят? Така както съм гледал епизодите как да не ми се стори глупав тоя чаптер? Брук и на мен тук не ми хареса но пък Усоп за финал беше горе долу добре. Цитат: в оп по принцип няма тъп и слаб чаптър също като в берсерк защото трябва да се гледат в голяма картина, да се четът по 4-5 един след друг аре следващия които се изкаже че чаптъра му бил тъп щото нямало екшън да ходи да си избие глвата в някоя стена и да млъква Като крайно голям фен на Берсерк мога да ти кажа че в мангата също си има адски глупавите чаптери но да не издребняваме чак до там.Като не ти харесва даден коментар на някого лапвай пишката и отивай при опцията Приятели&Врагове. >>>
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|