|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 08, 2010 9:43 pm |
Нарутард |
|
|
|
Чак пак да го е "сгънал"^^
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 09, 2010 3:39 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ Наистина, щом говорим за Мадара определено не е малко. Все пак до сега той успя да се скатае от всяка една битка с минимални поражения. (явно с тоя Етернъл Мангекьо Шаринган е успял да усъвършенства Uchiha Art of Run техниката... но Минато за негово съжаление има counter на UAoR - Hirashin). @slun4o , може и да е грешка при превода. Няма да е нито първия, нито последния случай на такава. Пък и може да не използвана думата в буквален смисъл, но просто няма как това да е техниката на Минато.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 09, 2010 4:03 pm |
fog4o |
|
|
|
Идват ми някакви идеи че Кабуто може да не е мадара а друг член на клана който има само 1 око : ) Сигурно се сещате за кой говоря
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 09, 2010 4:08 pm |
Нарутард |
|
|
|
Искаш да кажеш Тоби?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 09, 2010 5:09 pm |
fog4o |
|
|
|
Да Тоби имах предвид Обърках се защото нали Кабуто показа труп на Тоби който го притесни : )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 09, 2010 5:25 pm |
Нарутард |
|
|
|
Тва което си мислиш ,че Обито може да е Тоби (мадара ) малко не ми се вързва. НО все пак е възможно , но до колкото знам той не е бил чак толкова силен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 09, 2010 6:48 pm |
fog4o |
|
|
|
Еми по принцип в началото никой не беше толкова силен Незнам просто аз така мисля от дота време но все пак само времето може да покаже кой кой е
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 15, 2010 2:12 am |
Нарутард |
|
|
|
Sheva7 написа: aхам ... интересно е да видим дали ще може Наруто да се превърне изцяло в лисицата ... Както Хачиби се би срещу Саске . Все още нищо не сме видяли от новите им сили ... То всъщност това е контрола над лисика.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|