|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Mitsudomoe (Лято 2010) Публикувано на: Нед Авг 01, 2010 2:14 pm |
|
Elenari |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 26, 2010 12:36 am Мнения: 12 Местоположение: Over the rainbow
|
Това аниме е невероятно, просто няма конкуренция, най-доброто за сезона. 6-3, Marui 1 6-3, Sugisaki Good job, Futaba, you read the kanji correctly! Това ме разби
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mitsudomoe (Лято 2010) Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 8:12 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Само една дума описва анимето - EPIC! Трите сестри много ме радват, а бащата е звездата в Mitsudomoe .
|
|
|
Заглавие: Re: Mitsudomoe (Лято 2010) Публикувано на: Сря Авг 18, 2010 2:24 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Мда, нещо такова беше и при мене. Нямам нищо против да гледам лолита, но нещо не съм била в настроение за такова аниме и го отписах. Но един ден тръгнах да ви чета коментарите и си викам "егати, какво толкова може да му е смешното?" и взех че изтеглих излезлите епизоди. И се оказа баси яката комедия .
|
|
|
Заглавие: Re: Mitsudomoe (Лято 2010) Публикувано на: Съб Авг 21, 2010 6:18 pm |
|
Burnx |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
Еми те CrunchySubs правят същото като HorribleSubs само дето са много по-бавни. FFFpeeps правят качествени титри, но последните два епа ще се забавят доста. Crunchyroll още не са пуснали новия еп на Mitsudomoe (не знам поради какви причини) и затова още няма рип. EDIT:Накратко епизодите вече ще се излъчват по друга телевизия в неделя, a Crunchyroll са назад с материала.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|