|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 7:14 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Шефът на IGO кърти :> Блокира или отклони всичко което му хвърли Торико и с един удар го победи :> Има още доста време преди Торико да стане конкуренция на по-силните от Bishoku-kai. Поне трябваше да се съгласи и тоя да го научи да "подскача" по водата :> Още не ми е ясно как Коматсу би оцелял в Гоурмет света. То за сега и Торико не би могъл. Трябва му някаква супер екипировка, но то ако имаше, щеше много повече ловци които да ходят там. Иначе бързо се изкачиха и взеха да хапват (езерце с пържени картофи ) и както се разбира, проблемите ще са там (с тази птица), вместо изкачването. По-добре да серът бързо, че ей сега ще се появи тая птица и Коматсу ще приключи преди да е събул гащите Не можах да си намеря и да си купя оригиналното DVD, затова DVDISO + Scans =
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 10:19 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Аз не мога да разбера кво толкова се шокирва Торико Щом феникса си живуркаше в облака без проблеми кво и прече на нея или някоя подобна птица да литне няколко стотин метра нагоре щом може да се диша проблем нема. Гоурмет света ще е нещо невероятно.Щом още в човешкия свят се срещат зверове с нива 70-80(че сигурно и по-високи)представям си кви нива ще има в Г.света.Пък и като се замислиш,че още хиляди видове не са открити направо ми се замайва главата (тва май не е точната иконка )Ще е голямо меле там
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 11:55 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Вероятно е познал стъпките от коя птица са и явно не са добри новини за тях :> Иска ми се най-накрая да видим GOD, но това ще значи че края на мангата наближава. Просто не ми се мисли, кое ниво ще е (ако изобщо има определено ниво). Интересно ми е да видя и дали ще има някаква граница на нивата примерно 100 или ще се кара безкрай, но това вероятно ще се разбере чак като навлязат по-навътре в Гоурмет света. Иначе шефът на IGO като говореше за Гоурмет света, каза, че Торико би имал шанс срещу зверовете, което предполага, че повечето са вероятно в граници 60-70-80 (а и такива нива, сме виждали само в по-екстремните места, които доближават Гоурмет света вероятно) и това ме кара да мисля, че може и наистина lvl100 да е максималната граница. Но пък за Алфаро 70-80 ниво беше нищо работа, какво да говорим за шефа му, бабата и още няколко други дърти изроди :>, а това ме кара да мисля, че определено ще има по-високи нива от 100.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Нед Авг 29, 2010 6:15 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Коматсу как се метна заради храна :> Ако беше за живота му, можеше и да не мръдне :> Иначе хванаха цаката, съставките му говорът Double Attack! Пак доста растения съсипаха, как не припадна натровен Коматсу от миризмата не знам :> Иначе изглежда пак са направили нова версия на GT робота или този е специален модел на някой от по-висшите. Определено предстои яко меле :> edit: btw стъпката беше малко странна за GT (онзи екстра малък пръст от ляво) и мязаше повече на птица, но явно е някакъв нов муден (по начина който върви) модел на GT
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пет Сеп 03, 2010 2:47 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Не стига, че комбо се бели, но и комбо трябва да се яде . За да го вземат сигурно и комбо трябва да го откъснат, после комбо да го режат на парчета в ресторанта Изглеждаше 100%, че ще влезе в менюто му, но явно от Гурмет света ще намерят някое доста по-добро. А GT робота, май, май се оказа, че не е GT робот
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пон Сеп 06, 2010 9:38 pm |
|
Bakaman |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 06, 2010 8:46 pm Мнения: 329 Местоположение: Hentai World
|
А, вярно! Той казва Това го бях пропуснал.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|