Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 39 [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Toriko
МнениеПубликувано на: Съб Апр 24, 2010 9:32 pm 
Аватар

Много ми харесва, но се чете след храна :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 27, 2010 8:39 pm 
Аватар

Бабката била баси изруда :shock:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 14, 2010 7:14 pm 
Аватар
Модератор

Шефът на IGO кърти :> Блокира или отклони всичко което му хвърли Торико и с един удар го победи :> Има още доста време преди Торико да стане конкуренция на по-силните от Bishoku-kai. Поне трябваше да се съгласи и тоя да го научи да "подскача" по водата :>

Още не ми е ясно как Коматсу би оцелял в Гоурмет света. То за сега и Торико не би могъл. Трябва му някаква супер екипировка, но то ако имаше, щеше много повече ловци които да ходят там.
Иначе бързо се изкачиха и взеха да хапват (езерце с пържени картофи :lol: ) и както се разбира, проблемите ще са там (с тази птица), вместо изкачването. По-добре да серът бързо, че ей сега ще се появи тая птица и Коматсу ще приключи преди да е събул гащите :lol:

Не можах да си намеря и да си купя оригиналното DVD,
затова DVDISO + Scans = ИзображениеИзображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 14, 2010 10:19 pm 
Аватар

Аз не мога да разбера кво толкова се шокирва Торико :o
Щом феникса си живуркаше в облака без проблеми кво и прече на нея или някоя подобна птица да литне няколко стотин метра нагоре :o щом може да се диша проблем нема.
Гоурмет света ще е нещо невероятно.Щом още в човешкия свят се срещат зверове с нива 70-80(че сигурно и по-високи)представям си кви нива ще има в Г.света.Пък и като се замислиш,че още хиляди видове не са открити направо ми се замайва главата :ying: (тва май не е точната иконка =)) )Ще е голямо меле там :twisted:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 14, 2010 11:55 pm 
Аватар
Модератор

Вероятно е познал стъпките от коя птица са и явно не са добри новини за тях :>
Иска ми се най-накрая да видим GOD, но това ще значи че края на мангата наближава. Просто не ми се мисли, кое ниво ще е (ако изобщо има определено ниво). Интересно ми е да видя и дали ще има някаква граница на нивата примерно 100 или ще се кара безкрай, но това вероятно ще се разбере чак като навлязат по-навътре в Гоурмет света.
Иначе шефът на IGO като говореше за Гоурмет света, каза, че Торико би имал шанс срещу зверовете, което предполага, че повечето са вероятно в граници 60-70-80 (а и такива нива, сме виждали само в по-екстремните места, които доближават Гоурмет света вероятно) и това ме кара да мисля, че може и наистина lvl100 да е максималната граница. Но пък за Алфаро 70-80 ниво беше нищо работа, какво да говорим за шефа му, бабата и още няколко други дърти изроди :>, а това ме кара да мисля, че определено ще има по-високи нива от 100.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 1:14 am 
Аватар

Чак сега си спомних и аз тези стъпки :lol: GT Robo no doubt :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Авг 22, 2010 2:42 pm 

Първо кат' я почнах тая манга ми беше много странна, но после се свикна. Даже по едно време ми беше в Топ 5 сред Джъмп мангите, но после нещо... Нищо чудно пак да влезе, че Кубо много помага на конкуренцията. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 3:08 pm 
Аватар

Странна форма има робота :hmm:
Чудно ми е кой ли го управлява.

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 6:15 pm 
Аватар
Модератор

Коматсу как се метна заради храна :> Ако беше за живота му, можеше и да не мръдне :>
Иначе хванаха цаката, съставките му говорът Double Attack! Пак доста растения съсипаха, как не припадна натровен Коматсу от миризмата не знам :>
Иначе изглежда пак са направили нова версия на GT робота или този е специален модел на някой от по-висшите. Определено предстои яко меле :>

edit: btw стъпката беше малко странна за GT (онзи екстра малък пръст от ляво) и мязаше повече на птица, но явно е някакъв нов муден (по начина който върви) модел на GT :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 03, 2010 2:47 pm 
Аватар
Модератор

Не стига, че комбо се бели, но и комбо трябва да се яде :lol: . За да го вземат сигурно и комбо трябва да го откъснат, после комбо да го режат на парчета в ресторанта :lol:
Изглеждаше 100%, че ще влезе в менюто му, но явно от Гурмет света ще намерят някое доста по-добро.
А GT робота, май, май се оказа, че не е GT робот :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 06, 2010 9:07 pm 
Аватар

Как таке не е GT?

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 06, 2010 9:22 pm 
Аватар
Модератор

Ами Торико каза, че не е робот. Значи е нещо живо. И понеже Торико го помисли за GT, си мисля, че не го е виждал друг път или чувал. Което вероятно означава, че е от Гоурмет света. Може би владетелите там (понеже изглежда цивилизовано и интелигентно), но ако е така Торико няма никакъв шанс сега. А GT роботите, можеби ги имитират на външен вид, все пак Бишокукай са биле там 100% и сигурно са го/ги виждали.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 06, 2010 9:38 pm 
Аватар

А, вярно!
Той казва

Това го бях пропуснал.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 07, 2010 9:15 pm 
Аватар

Най-сетне ще се появи тоя Зебура, за който говорят от началото на мангата.

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 19, 2010 12:06 pm 
Аватар

Коя ли е тази известна личност...може би Коко, който вероятно и ще го спаси...ол, а може и да е Зебура, т'ва ще бъде по-доброто развитие :drunk:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 39 [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]