Post here ^o^ У нас бая украса натресох, тъй че само еличките ще ви покажа :Р Мойта елха ^^ Изкуствено за наще в кухнята, да могат да си я местят наляво-надясно..
Вие точно като нашата сте я претрупали... Не знам защо всички така обичат да слагат СТРАШНО много украса на елхата. Мен по си ме кефи като нещо семпло но е добре поставено всичко
Ако искате да знаете каква е нашата елха си представете тази на саяна с малко по различни цветове и лампички
Заглавие:
Публикувано на: Съб Дек 16, 2006 10:36 am
nuclearwinter
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:33 pm Мнения: 1892 Местоположение: Im My Own World
HEHE палма, 13 годишна, взета назаем от двореца в Евксиноград. Около 1.20 - 1.30 с 15-20 листа, много свежо изглежда.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
Ам .. .ние всяка година си купувам еистинска елха ... много повече ми харесва една такава голяма и с Истински бодлички, обожавам да ми мерише на елхааа ... е все още не сме си взели, ама то си е рано ...
Публикувано на: Съб Дек 16, 2006 2:03 pm
Vegetto
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 12:15 pm Мнения: 257 Местоположение: София
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения