|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Какво мислите за хентая с цензура? Публикувано на: Пет Дек 15, 2006 7:17 pm |
|
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Кажете какво мислите за хентая с цензура? Лично мен много ме дразни, даже самия израз "цензуриран хентай" ме кара да се смея и съответно, ако този хентай е хубав и да се ядосвам. Абе въобще това си е направо подигравка(еб**ка)с хентая и съответно с феновете му. Нали трябва да има доволно количество голота, в мсисъл то си има, ама като е замъглено какво да видиш , а направо оставаше да сложат и цензура на гърдите на девойките е тогава направо , то може и да има, но поне аз не съм попадъл на такъв до сега. Общо взето зензурата разваля цялото удоволствие от хентая!!!
Защо по дяволите въобще слагата тая цензура?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 11:47 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Safiir написа: Enjyu написа: Епа за къв хентай говорим тогава??С цензура хентай ми било А какво е? Детско филмче ли?
Ами да стоят на един рафт с аниметата.
Като при игралните филми като изрежеш секс сцените и филма вече става и за непълнолетни без значение колко насилие има важното е да не се виждат полови органи пък били и рисувани.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|