|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 13, 2006 12:12 am |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
nikolai_131 написа: Малий.... този филм ще е невероятен просто... От това което видях в опънинга и ендинга на 106 епизод, направо останах без дъх... Просто незнам как ще го дочакам докато излезе събнат... Определено това ще ми е любимият Аниме филм (е поне до излизането на Shakugan no Shana The Movie)....
Да не би оная история с тия...ааааа...забравих ги как се казваха (дето ядат мъртви души) да е свършила че още не съм я догледала? Или да разбирам , че просто е сменен за пореден път ОР-а и ЕN-да? Или пък към серията е имало нещо като трейлър за филма или какво???
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 15, 2006 1:16 am |
|
chi_chi |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 3:26 pm Мнения: 1602 Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
|
Цитат: Нещо друго трябва ли ни за филм?
И хубава музика трябва към хубавите битки^^ ама да не бъдем нахални... но като се има предвид, че досега с музиката не са се излагали ... ^^....
Много се радвам че пуснаха кадри от филма защото treilari-те са много зле Първия http://minamikaze.data.bg/Trailers/[Triumph]_Bleach_Movie_Teaser_Trailer_[EDCAA037].avi който е с кадри от TVто и е само да се каже че ще има филм, ама ако някой фен/като мен^^ / си го иска.... И Втория http://minamikaze.data.bg/Trailers/[Triumph]_Bleach_Movie_-_Memories_of_Nobody_Trailer_2_(LQ)[A0FE91FF].avi в който също няма нищо интересно, ама вече си е истински treilar и музиката е много добра, винаги много съм се кефила на такава музика от treilar-и и много готино казват накрая 'Memories of Nobody' *me се кефи много на японци дет се мъчат да говорят англ. голем смех пада^^ * btw, те май са 5, ама др са с испански суб. Кефя се и че Rukia най-после си релийзва занпакто, време и беше, не че и се кефя особено, ама ми писна да я гледам как подскача и не прави нищо, а и ми е беше интересно как изглежда и тн...... ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 15, 2006 1:26 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Рукия си го реализира занпакто наистина , но май ще се изпреварват други събития. Да си призная май единствен аз нямам големи очаквания, понеже тази movie мома с големите кофти очи ще се окаже някаква хем мразена от шинигамитата, хем и онова дългокосо продължение на Кария да изисква нещо от нея. После любовен триъгълник, че онова шинигами джудже Рукия да ревнува, както и малко Орихиме за цвят. Посредата на враждуващите страни ще е Ичиго и оная с големите очи ще се пъшка и мята от любов по него. БЛЯЯЯЯЯЯЯ
|
|
|
|
Заглавие: What you think? Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 7:27 pm |
|
phoenix_rage |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 10, 2006 11:43 pm Мнения: 155 Местоположение: Hachioji
|
Let me guess... there is a new bad guy, everyone fights him but looses. Ichigo fights and looses. Ichigo releases Bankai and wins. Everyone goes home happy.
Hey, I'll still watch it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: What you think? Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 10:58 pm |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
phoenix_rage написа: Let me guess... there is a new bad guy, everyone fights him but looses. Ichigo fights and looses. Ichigo releases Bankai and wins. Everyone goes home happy. Hey, I'll still watch it.
Това мнение кърти мивки направо но има голяма истина в него!!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 23, 2006 4:24 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
кога сте видели аниме филм да излиза преди dvd премиерата. поне 5-6 месеца има докато излезне на dvd и да се пусне с английски титри. казах ви и преди- като гледате филма ще бъдете с къс ръкав
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|