Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 48 [ 719 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Съб Авг 07, 2010 2:49 am 
Аватар

Цитат:
Цитат:
ArchLord написа:
не знам защо но не обърнахте особенно внимание на това че капоне бе нападнат от нещо.....Също така Urouge се озова някаде на некъф луд остров......

Грешиш според мен, не е нападнат. Просто и той е попаднал на както се изрази - луд остров

ммм смятам че грешиш за това с острова защото(поне аз като четох мангата така пишеше) някой от екипажа му се провикна че ги изсмуква или нещо такова......ако е остров е*а тоя остров да ги изсмуква о.О надявам се да е остров шото капонето ме радва и плодат му е супер странен о.О шот ако не е остров капоне ше е вън от играта............................

а Law направо ме изумява с постъпката си :shock: даже не знам какво да кажа просто е уникален личи са че ще е един от най-трудните за побеждаване ако се срещнат с Лъфи в новия свят(а възможно ли е да е разбрал какфо мисли да прави Лъфи и го изчаква че да го победи преди да иде в новия свят и да влезе там с гръм и трясак както направи Кид) хмм

МнениеПубликувано на: Съб Авг 07, 2010 10:21 am 
Аватар

Закво тренирането да е тъпо е. Това пък мисля, че е задължително. Много по-зле щеше да е да тръгнат в Новия свят и да газят пак наред... Направо черния да бият.

Последна промяна Recca на Съб Авг 07, 2010 4:35 pm, променена общо 1 път

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 07, 2010 1:19 pm 
Аватар

Бе и аз неща да казат, ама да седат и да тренариат праат в сички шонени преди голяма битка.ивент, което е адски тъпо според мен. Тряя в самите битки да стават по-силни както десега.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 07, 2010 7:18 pm 
Аватар

Много ме дразни това прехвърляне на горе на долу от нашите до блакбеард до други постоянно супер разпокъсано. Да почне 1 история и да я покаже поне в 4-5 страници а не на 1 да се прескача от едни на други супер излишно

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 08, 2010 2:58 am 
Аватар

Адскатата простотия..първо ми бягат за да се видят с нашия тъпак и изведнъж ъъъъ не трябва да се върнат за да тренират щот са простаци.
В анимето ме най дразни как рисуват вече Луфи, другите са горе долу добре ама като се хванат китайците и става Naruto vs Pain епизода >>

МнениеПубликувано на: Нед Авг 08, 2010 9:36 pm 

Е това е,след като гледах последния епизод се уверих че теорията ми за ЧБ или както аз го наричам "ФЗ" е вярна.Ако и Вие ни се усетите...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 08, 2010 10:05 pm 
Аватар

Според мен ти е напълно грешна.

МнениеПубликувано на: Нед Авг 08, 2010 10:12 pm 
Аватар
Anime Hunter

dataa написа:
Е това е,след като гледах последния епизод се уверих че теорията ми за ЧБ или както аз го наричам "ФЗ" е вярна.Ако и Вие ни се усетите...

кое по-точно те накара да решиш, че ти е вярна? :roll:
и коя по-точно беше теорията ти за "ЧБ" тази за плода, че не му е logia или тази че има силата да краде силите на мъртъвци...

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 12:07 am 

Просто е бе хора,само ТРЯБВА да внимаваш.В последната серия на ЧБ му липсват 5 зъба,след това е почти винаги с 4 липсващи зъба.Когато уби ББ,и влезе под покривалото му липсваха 4 зъба но излезе с един повече(демек после му липсваха само 3),от друга страна на 6 ниво в Импел Даун на ченето му немаше празно затова тогава писъх че за първи път Ода го рисува на пълна мощност.
Незнам как просто да го обесня--значи Тшчат намира и изяжда "плода на мрака" и Тиич го убива и му взима зъб,с този зъб той получава всички бонуси на плода без основния(НЕ солидността на лоджиите).Аз предполагам че Тиич е парамесия по начало,нещо от рода на "зъб-зъб" или "чене-чене",което му позволява приватизация по Български.
Останалата част от теорията ми ще я пиша друг път.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 12:45 am 
Аватар

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

troll

Последна промяна Wind_Falcon на Пон Авг 09, 2010 1:06 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 12:53 am 
Аватар

dataa написа:
Просто е бе хора,само ТРЯБВА да внимаваш.В последната серия на ЧБ му липсват 5 зъба,след това е почти винаги с 4 липсващи зъба.Когато уби ББ,и влезе под покривалото му липсваха 4 зъба но излезе с един повече(демек после му липсваха само 3),от друга страна на 6 ниво в Импел Даун на ченето му немаше празно затова тогава писъх че за първи път Ода го рисува на пълна мощност.
Незнам как просто да го обесня--значи Тшчат намира и изяжда "плода на мрака" и Тиич го убива и му взима зъб,с този зъб той получава всички бонуси на плода без основния(НЕ солидността на лоджиите).Аз предполагам че Тиич е парамесия по начало,нещо от рода на "зъб-зъб" или "чене-чене",което му позволява приватизация по Български.
Останалата част от теорията ми ще я пиша друг път.

Изображение

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 9:28 am 
Аватар

Хъм, вярно не съм броил зъбите на Курохиге, но си мисля, че подобни теории са абсурдни. Ода винаги изненадва, поне мен, но никога досега по такъв глупав начин.

dataa, ти да си попадал на подобно нещо в ОП? Аз разбирам постоянно да има такива простотии, ама си мисля, че ако ги имаше половината от нас нямаше да се занимават с тях. За себе си поне гарантирам.

Последна промяна Nocturno на Пон Авг 09, 2010 9:54 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 9:37 am 
Аватар

блек биърд трябва да ходи на зъболекар по често

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 10:42 am 
Аватар

data прав си за едно ЧБ има три образа съответно с 3 различни количества зъби и т.н това преди време го бяхме обсъдили с sayanmk три черепа на флага три белега на шанкс. Два плода а може да се появи и трети и т.н

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 11:15 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Mmm, такава теория има и в АПфорумите, сега като ровнах.. и там има доста биващ отговор на нея :lol:

Инак реших и аз да проверя, прочитайки някои опр. моменти. Иии
1. ЧБ има супер различни зъби в цялата война.
2. Ест., I ended up reading for a while.. докато не стигнах до тук (и добре, че го имаше тоя момент, че нз щях ли да спра..) ->
http://read.mangashare.com/One-Piece/ch ... ge005.html
Забележете какво казва мацката. За кого говори?!?!
v1 - Лау, който е спасил Луфи? Нах, няма смис... едва ли всички мислят като Апо
v2 - Някой, който дърпа конците и е в новия свят? Маринка някоя? Мнах, твърде повърхностно изказване би било тогава... Или по-скоро твърде дълбоко де..
v3 - ЧЕРНАТА БРАДА. Не Той е нападнал Нея - а ТЯ - НЕГО!!! =000

kidamy написа:
data прав си за едно ЧБ има три образа съответно с 3 различни количества зъби и т.н това преди време го бяхме обсъдили с sayanmk три черепа на флага три белега на шанкс. Два плода а може да се появи и трети и т.н

Мда - 3 в 1. Пакетните услуги са популярни в днешно време. А може би Черния е и някъв биологичен експеримент на правителството... макар, че би било тъпо да е така. Ще ми се сам да се е докарал до чудовището, което е. Иначе може яко да се филмираме.. Бил е отвлечен от Акаину, измъчван, експериментиран, измъкнал се е от тях, докато е бил при тях е научил за съществуването на Скот, Уолф и т.н. (щото иначе от къде ще знае?!?!), намерил си е плода, решил е да се направи пак на близък на маринките, защото е знаел за тия на 6то ниво, става Шичи доказвайки се на Маринките и им забива нож в гърба...
Филми, филми...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 48 [ 719 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]