Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 48 [ 719 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 3:12 am 
Аватар

B1nKaTa написа:
анимето и на мен ми харесва :lol: просто пародирах с това, което стана при наруто :lol:

Никога няма да стане това с One Piece ако искаш си удряй главата в стената. То Наруто има повече филъри от колкото история фък Капуто.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 9:13 am 
Аватар

Не вярвам time-skip да е повече от една година заради това че е ударил камбаната там 12 пъти което се правило при настъпване на новата година
И все пак някой може ли да разтълкува съобщението на Лъффи? Аз не виждам къде точно се казва "Чакайте"

Бони ще ми липсва :(

SnaikBG написа:
Охххх baby Робин и обучение са 2 думи които не трябва да бъдат използвани в едно изречение че Hentai Master-а в мен се пробужда :) а като като сложиш и революционери = Sex slave gang bang training аууууууууууууууууууу

XD аз си мислех същото

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 9:40 am 
Аватар
Anime Hunter

Ev1L написа:
B1nKaTa написа:
анимето и на мен ми харесва :lol: просто пародирах с това, което стана при наруто :lol:

Никога няма да стане това с One Piece ако искаш си удряй главата в стената. То Наруто има повече филъри от колкото история фък Капуто.

ти вобще малко така....? :lol: пародиране знаеш ли какво е ? Чакай явно трябва да обясня на по-разбираем за теб език :lol: Та така да обесня за недосхваналите... казах го колкото да стане по-весело, не съм си и помислял, че така ще стане с One Piece :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 4:01 pm 
Аватар

NICE тва мога да кажа.
Първо браво за разгадаването найстина ще се тренира щом Чопър се е върна той бе единствения който тръгна изобщо.Очакваме много от него.
Второ Санджи не за първи път се изправя срещу Окама Кенпо. Като се би срещу Мистър 2 ударите им се припокриваха ще го подложат на тренировка.А тва за подсилването с храната ЛОЛ тва да не е World of Warcraft ?!?! иначе готино като идея.
Тапото е че можеха по на кратко да кажат закво иде реч не да има сантиментални моменти в тея напрегнати моменти.Хората откачат има 100 неща да се разясняват.
ДРУГО!. ПЪЛНА ГАВРА С Message - a Ако някой не е помислил и не е погледнал татоса нищо няма да разбере. Много зе да се проточва работата даве и другите екипажи зеха последните няколко чаптара да им разказват историите.БОЖЕ СПРЕТЕ ИСКАМ STRAW HAT TEAM да гледам . Стига сте се вайкали за БОНИ нищо кой знай кво не се е случило с нея ще се появи след time skip-a сега е време за CHIILLLLLLL OUT щото още 1 седмица чакане..

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 4:11 pm 
Аватар

2 седмици....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 4:15 pm 
Аватар

:(

Ода по най-мазно шоненския начин реши да развие историята. :doh: По-тъпо от това да седат и да тренират неможеше да стане - и разбира се стана. :puke: След Импел Даун много почна да ме нерви OP.

Таймскип все още не мисля (по-точно се надявам че тотално да не стане лайна) че ще има, ако има - месец.

Това което каза Марко за тялото на Черния - че е атипично - мисля че пак се дължи на плода. Глупостите на Салама няма дори да почвам да ги обсъждам - само ще кажа че според мен казаха "Те" защото са усетили екипажа му.

Според мен когато някой изяде плод, то става част от цялото му тяло, кожа, кости, кръв, не само в някой орган или нещо такова. На черния плода с докосване му дава да подтисне останалите плодове - защо не и да ги "изсмука" в спобственото си тяло?

Това за екипажа на Черния че си нямат доверие - само някои. Виж снайперчето, докторо, кечиста и Лафит са си задружни колкото нашите хора.

Тоза за Бони - не е общо с Акайни. Има някакви връзки с правителството/маринците, не харесва какво някой прави сред тех - или общо и затова каза в лицето на Акаину че няма да им прости - защото и той спада към правителство/марини.

Сабо е мъртъв за мене.

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 5:18 pm 
Аватар

не знам защо но не обърнахте особенно внимание на това че капоне бе нападнат от нещо а за Бони жалко тя е женският вариант на Лъфи.....Също така Urouge се озова някаде на некъф луд остров......а относно постъпката на Law смятам че той е единствения от рокитата който има потенциал да стане нещо повече в новия свят........а за x Drake не ми се говори него го победи 1 px дето Boa ги биеше с по 1 шамар...той тръгнал да ми напада хората на Kaidou :bash: самоубиец

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 5:33 pm 
Аватар

Говорихме назад за капоне.

И чакай да помисля - а да то всеки който изяде лазер от Киазру или PX беше победен. Виж обаче Именно Дрейк на ефективно му наби тупалките от всички. Дрейк най ме радва от суоерновите.

Тая бони 100% всъщност е няква дебела бабка, млада е на външен вид заради плода й :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 5:39 pm 
Аватар

Ми да, тя е сестра на бабката с плода дето ги пере :D

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 10:36 pm 
Аватар

Wind_Falcon написа:
:(

Ода по най-мазно шоненския начин реши да развие историята. :doh: По-тъпо от това да седат и да тренират неможеше да стане - и разбира се стана. :puke: След Импел Даун много почна да ме нерви OP.

Кой те кара да го гледаш ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 10:39 pm 
Аватар

Никой, но надеждата умира последна, че OP мое и да се оправи...скед 5 години.

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 11:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

K-Lin написа:
Значи аз мисля че ония дето Дофламинго приказва с него е Вегапънк..

Къде ти Вегапънк в Мариджоя? Не мисля, че е такъв типаж + Сентоумару не изглежда да е такъв също. Вегапънк си има някъв фортресс по-голям от Маринфорда в новия свят!

Анимуто смуче смукани смукачи :pokey: Отвратително е...!! И за фенсървис не става! 10 минути ше гледам как кораба на Белия излиза. Че то съспенса ми умря вече в средата бе, деа...

telemaniaka написа:
Не вярвам time-skip да е повече от една година заради това че е ударил камбаната там 12 пъти което се правило при настъпване на новата годинаИ все пак някой може ли да разтълкува съобщението на Лъффи? Аз не виждам къде точно се казва "Чакайте"

Мммне, не 12! Ебати, това колко потвърждава теорията, нямаше никога да се усетя, ако не беше объркал камбаните :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:
Начи виж -> viewtopic.php?f=7&t=2287&start=60 и доказателствата по-долу. Не 3 дни, а 2 години! И това и обяснява подозрението ми как може да разчитат само на случайна снимка във вестника - НЕ СА! Имат БЕКЪП!!! И той е ИМЕННО камбаните! Той ги удря 16 пъти!! Което е за изпращане на старата и посрещане на новата година - по 8. NOTTTTTTTTTTTT, това е за изпращане на старата - 2 пъти!! 2 пъти нова година = 2 години омфгъъъъъъъъъъ как мое да не се сетяяяяяяярхххггг :taz:

ArchLord написа:
не знам защо но не обърнахте особенно внимание на това че капоне бе нападнат от нещо.....Също така Urouge се озова някаде на некъф луд остров......

Грешиш според мен, не е нападнат. Просто и той е попаднал на както се изрази - луд остров :rocknroll:
Ev1L написа:
Кой те кара да го гледаш ?

Stick to the topic. Няма ли критика, няма прогрес. :lol: Аз ако ти изброя колко неща ме дразнят и ми се виждат абсурдни от Трилър барка насам ше мъ наплюйш. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 11:05 pm 
Аватар

Трилър Барка беше скучен и ненужно удължен, но само толкова. Натам верно почна повече да акумулира глупост. То не че преди нямаше, ама беше нищожна.

А анимето верно много западна. Мен ме радваше най-много заради гласовете им, много нетрадиционни. Обаче мн ги развалиха и тях, Иванков въобще не му пасва гласа.

Обаче применро да чуеш смеха на Черния си е епик направо. Мн ме радва актьора на Черния.

А има и такива забавни неща като на Хогбак (май той беше) смеха с Фош, който актьора го докарва доста добре с ниската тоналност D: Или на Мория с Киш :)

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 11:14 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Са ше чакаме да чуеме ГУРАРАРАРА :lol:
Баси сички си се смеят на плодовете. Един ден Лъфи кат' пораснйе ше почне да се смее на ГОМУМУМУМУМУМУУММУ :lol: :lol:
Черния и СУПАААААААА ФУРАНКИ мн ме кефят и мен из последните попълнения. Искам да го чуя тва сейю как ше изговори реакцията на Франки на вестника =))
Гледам го де, колкото и да е западнало и колкото и китайците да предоставят евтин рисунък... пък и не моа навия жената да чете мангата :bash:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 06, 2010 11:23 pm 
Аватар

На Франки актьора в Арабаста озвучаваше Bon Kurei който за мене е един от най-уникалните гласове евър D:

А сегашния глас е такава отврат на Бон-чан...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 48 [ 719 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]