Ev1L, браво, най-близо до истината
Ест., не е гаранция, че ще е точно скип, но със сигурност ще е забавяне.
dataa написа:
Освен това тялото му е било "странно"много отдавна.
Изпусанл си когато го обсъждахме това. В крайна сметка стигнахме до извода /нз кой го направи точно/, че Черния не е един човек. Имаше такова предположение. И хинта за това е още преди скайпия срещата. Като Лъфи и Зоро казаха "не е той, а са ТЕ" - може да не са имали предвид, че екипажа му е нейде наоколо, а че самия Черния не е един човек. Т.е. може да е някъв .. зомби или ддз... и точно това му дава и способността да изяде 2-ри плод. Само ръката му примерно е изяла втория плод...
Recca написа:
Bondagee~ ...сестрата на Бони ??http://chocolatesyrupywaffles.com/wp-content/uploads/2009/10/Zero-Raws-One-Piece-421-RAW-1600x900-x264-AC302933909-43-44-1024x576.jpg
ОМФГЪС, толкова истина =О И тая се оказа бивша правителственка май ??
ONchap:
4.
http://mangastream.com/read/one_piece/55562012/5 FFS - чак сега се усещам!!!! Апо е от онова племе дето отвлякоха БРУК!!! SOUND DUDE! И са по асоциации - SOUND TRIBE!! Начи и тъпата торба кокали мое да научи нещо полезно за звуците и как да ги ползва за орУжие!! Напру не мога да повярвам, че чак ся се усещам.
http://mangastream.com/read/one_piece/91854766/195. Черния екипаж са делими. Това ше им e downfall-a. Никой няма да си рискува живота за ближния, колкото и да са имби.
6. Бъниииииииииии :С
7. Забрайх да се учудя - защо не бяха превели Марутабуне... това е сал, общо взето. Кораб от трупи. Аз мислех, че СанДжуан ше ги вози, те със сал влезли в новия свят.. бати съдборазчитащите..
8. Първия път, в който се КЕФЯ на АКАИНУ.
Черния е СМЕШНИК БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
9. Видяхме, че Донфламинго работи за някой, уж. НО!
9.1. -
kuriush написа:
Хм.... - не ми се вярва, според мене би било тъпо, всепак да споделя - има някаква вероятност човека със "значителната власт в правителството" с който говори Дофламинго да е САБО ..
гуд гес!, но все пак Сабо се счита за мъртвец дори сред благородниците! Не би трябвало да е стигнал до Мариджоя. По-скоро е някой от 4-те императора, отколкото мизерен платежец, замесил се с Фламинго. Още повече, че зад него бе знака на правителството. Та по-скоро е както спиралата теоризираше - някой от Горосей, или някой свързан с тях.
9.2. - Къфф е тоя самоубиец да се замеси с Фламинго бе >.>
9.3. - Мория е избягал?? Някво малко ме съмнява. Фламинго може да си играе собствена игра и да е вкарал и Мория. Интересно каква игра играе обаче...
Х. Чопър ше става чудовищееееееееееееееееееее
Искам все пак теорията ми, че тия птици са овладели зоан-плодовете си хора да се окажат верни...
ХХ. Ибанкобу май и той е схванал съобщението и са ше отренира Санджи за времето, което има.
Сл. чап ще е същия. От него искам:
- Робин казва на ония: хмзор, ок, нека все пак отидем при ДРАГОН. И прекарва времето си извършвайки бунтове и подобни, ставайки петата ръка на Драгон.
- СУПАААААААААА ФУРАНКИИИ вади некви блупринтове + кола и казва на детето и дедето да ходят за чаркове, cuz it will take a while to build that shi-...
- Торбококала му счупват няколко кости със звук за ентъртейнмънт, той става също многорък и нещо там да се учи да свири...
- Усоп умира от преяждане и от него цъффа хубаво цвете-шарпшуутър...
- Зоро продължава да се опитва да стигне до Луфи щот грам не схванал съобщението