|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 11:47 am |
|
slun4o |
|
|
|
аз имам обяснение четвъртия е сложил техниката си когато е запечатвал лисицата(или просто техниката си върви бонус към лисицата) иначе много хубав чаптър излезе кисаме на моменти приличаше на хлебарка а гай сенсей както винаги си е гай сенсей
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 06, 2010 4:47 pm |
shizzleee |
|
|
|
shizzleee написа: Понеже отдавна не съм чел мангата, някой може ли да ми каже какво се случва преди Сасуке да убие Дейдара мисля че беше, онзи дето правеше бомби? Благодаря предварително. Явно никой няма да ме устой с честта да узная. Благодаря Ви, идиоти такива.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 06, 2010 8:17 pm |
|
nikibl8 |
|
|
|
Никой не е длъжен да ти разказва какво става в комикса, ако те интерсува, има си сайтове където ги има всички глави. btw и аз не мисля , че не беше телепорт това просто беше много бърз, няма как да е телепорт по скоро превода в мангастрийм нещо е изчанчен заради римата на негъра. Абе на вас не ви ли се стори странно това дето му заседна крака, като се има предвид ,че като се би с Неджи направи цял тунел през земята...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 9:33 am |
|
Neko-chan |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 8:17 pm Мнения: 20 Местоположение: София
|
Освен,че на няколко момента Наруто приличаше на плъх( Плъх ),а Самехадата+Кисаме на летяща буболечка( Bug win! )...Чаптърът ми хареса. Физиономията на Фъзи priceless! xD
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 7:24 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
nikibl8 написа: Абе на вас не ви ли се стори странно това дето му заседна крака, като се има предвид ,че като се би с Неджи направи цял тунел през земята... Не, не ми се стори странно. Все пак Килър Бий спомена, че този храм е направен с цел съхранение на bijuu(и то не кое да е, а 8 опашатото). И наистина това не беше Хирашин(телепортиращата техника на Минато), Наруто не маркира Кисаме, съответно това си беше просто ненормална скорост. И въпреки тази потресаваща бързина, коментара на Ямато, че Наруто още не е на нивото на Четвъртия що се отнася до скорост/рефлекси... Четвъртия, Райкаге(чията бързина и рефлекси бе казано, че надминават тези на Минато), Килър Бий(показа че е равен на брат си) и Рикудо("контейнер" на 10 опашатото) трудно биха били засечени дори и от нинджи като Итачи, Пейн и Мадара.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 08, 2010 8:14 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
аз откога си пея, че Наруто ше ги ебе....ама добре де защо прилича на оня със дъ сикс патс(рикудо ли къв е там) прическата + огърлицата - остана и ринейган да изкара и ето ти Айзен номер 2 иначе мангата се засилва и ме радва на пук на всички отрицателни мнения - Наруто ще стане Хокаге и ще е едно страховито такова ноооооооооо фактора педераске-Саске-емо-хейтър още е на лице и ме съмнява да падне по-долу(нали все пак е любимия персонаж на автора *дох* иначе само тхъмбс ъп за новите глави като цяло ПП-забравих да кажа че супер мн се изкефих когато четвъртия сгъна мадара МЕГА ПРО
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|