|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 12:10 pm |
Hajutze |
|
|
|
kuriush написа: ХАХАХА - тая страница ква ебавка е със сичките теории по отношение на татуировката . Тоя татус е на другата ръка ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 12:42 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Не, Брук също гледа към Робин... въпреки че няма оч... офф.. ... Oфффффффффф... Ебати тъпото! Тъпия BB е хванал точно Bonney... единствената пиратка (лол) от суперновите 100 страници за другите идиоти. Doflamingo Akainu ;{ Chopper се връща в селото + разни спомени = 20 страници нищо. Sanji още 20... Тъпата теория явно е вярна, щом и Law ще чака. wait... Ще има time skip? Хъм... дали може да стане това което искаме (поне някои хора) от бая време?
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 1:40 pm |
|
Ev1L |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 19, 2009 12:31 am Мнения: 59 Местоположение: New World
|
Май бях прав, че ще тренират Чаптъра ми хареса жалко, че няма да има другата седмица Нямам търпение!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 1:41 pm |
|
kuriush |
|
|
Регистриран на: Пет Дек 23, 2005 7:16 pm Мнения: 77 Местоположение: софия
|
Зоро и Робин би била двойка трепач (в пряк и преносен смисъл ), но той пък си има няк'ва заигравка със замесничката на Smoker . Иначе би било доста приятно, ако след тренировките формата на мангата малко се промени. Дано Ода си даде сметка, че прекалено много от феновете му са вече в съвсем различна възрастова група - лошото е, че мангата не спира да привлича и нови фенове - никак не му завиждам как ще намери добрия баланс м/у критикари ала'Sayan и дечурлига дето надали обичат да мислят много, много по нещата дето четат .... ПП: За мене най готиното във Цветната страница беше, че "татуировките" на екипажа са надраскани със МАРКЕР - е как да не го обичаш тоя младеж - много се чудя дали влиза по разните му Отаку форуми като нашия ?!??!?!? ППП: Интересно какво е правила Бони при маринките и защо "няма да им прощава" ? ПППП: Бе не мисля/надявам се, че не влиза по разни форуми за тия неща просто трябва да имаш нюх и талант
_________________ "Естествен порок на невежите е да смятат, че
това което не познават не съществува"
-Леон Батиста Албери
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 3:33 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Защо ли ми се върти в главата мисълта, че 100тния ще е баш мистър Окама Queen. Представете си само екипажа след две години посветени на себеосъвършенстване . Луфи - с боен стил, още по-силен физически, с ХАКИ, което подобно на Шанкс да поваля по-слабите му врагове, без дори да ги докосва + мантра, за нея съм 100% сигурен, щом има най-доброто хаки, кралското, значи няма да мине без този бонус Зоро на нивото на Михоук. Сила, воля, техника .... леле Нами си я представям като богиня на времето Усопп - по-силен, смел, да подчини целия остров на волята си, да ОТСЛАБНЕ !!! За Санджи и Чопър видяхме Робин - може би ще отиде да се запознае с Драгон и съответно кой знае какво обучение може да получи от неговите хора ... тук ми е тъмна индия. Franky - без съмнение нови ъпгреiди, оръжия и нова кока кола Brook - no damn idea + мисля че Луфи ще отиде да прибере Съни по-рано + Коби ще може да научи да използва хакито си от Гарп + революцията на Драгон ще мине в по-напреднал стадии Едва ли не абсолютно всичко в тази манга, може да бъде обяснено логично, ако се направи тайм скип - промените в силите на добрите, лошите и всички останали, промяната в света като цяло - след войната , новите владетели на моретата. Дори ... може да се върне мангата към онзи първоначален, безгрижен щадии, когато екипажа просто плаваше от остров на остров, без кой знае каква умисъл и какви ли не приключения им се струпваха на главата
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|