|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 1:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 12:50 am |
|
Rampage |
|
|
|
Заради"якия"ми интернет,преди секунди прочетох чаптъра.Не се изненадах,че меча и Кисаме са се съединили,защото си знаех,че нещо такова ще стане.Кишимото и той стана като Кубо.Тея двамцата май работят в комбина,защото и двамата са ми адски предвидими.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 4:26 am |
|
Shinigam1 |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Хмм последните чаптъри са доста добри.Наруто добре изглежда с чакрата на лисицата,техниката на баща му !!(стабилно) Гай е най-лудия тука само как се опули като изкочи оня :Д ,ама после добре го засече .Дано напред да продължава така добре, че тъкмо излезнахме от депресията и всички тъпотий които наръсиха. `firestarter написа: btw само на мен ли мангастиим ми зарежда супер бавно не си само ти много се борих там
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 8:25 am |
|
nozo |
|
|
|
Чапа беше много добър, а това с водопада беше страхотоно. За битката срещу Кисаме Гай ще отвори всички порти, може би без последната, а може и нея и да се гътне. Между другото май аниматорите ще имат малко логически проблем с анимирано, защото още в началото започнаха да показват чакрата на Наруто синя, докато в мангата си се казва, че е жълта, а сега в Кюби mode, трябва да е целия в жълто за да е "Жълтата светкавица", но да стигнем дотам
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 9:29 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
Цитат: 2 готини чаптъра подред...чудото се случи х3 пък и Наруто поумня-научи техника само от гледане и я подобри-жълтата светкавица ама без маркери ;сега остана да се порадваме на една стара -нова битка за повишаване на настроението след вс тези флашбеци/;е поне е ясно как ще изглеждат очите на Мразя да мразя-щом тялото на Наруто прилича на това на Рокудо то логично очите на Саске също ще са копие на неговите-пък аз се надявах след ония звездички да има съзвездия /
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|