|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 03, 2010 5:25 pm |
|
Ev1L |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 19, 2009 12:31 am Мнения: 59 Местоположение: New World
|
realist написа: Този летящия кораб може да е Енел, който се връща.След като имашемаше мини серии с него знячи, че той има още място в историята. И аз така си мислех ама не вярвам да се върне и да се бие пак с Лъфи... ясно е, че ще загуби.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 03, 2010 9:52 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Wind_Falcon написа: Или някой с Хаки.
Незнаеме какви са целите му за да разберем дали ще се прочуе - 1
2 - не е пират. Шичибуукаите мисля че трябва да са пирати... Енел владее Хаки или поне така пише в уанпийскипедия. Вярно, че ползва само "мантра" , но и без друго всички нормални хора се ужасяваха от силите му, без да се налага да ги тероризира допълнително с "пси бласт" както прави Шанкс. А Айкану каза нещо в смисъл, че една логия може да надделее над друга чрез хаки той е недосегаем. Кизару не го виждам, поне не показаха от него нищо, което да стига нивото на Енел. с 1 и 2 - Енел по-скоро би се опитал да превземе света ... което го прави нито пират, нито революционер, най-малкото подходящ за пост като Шичибукай. Та затова Ev1L мисля, че Ода никога не би го направил капитан на пиратски екипаж
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|