Темата е умряла, ама не ми пука особено...
До Сезон 7 началото:Готини герои, яко смях, особено първите им епизоди. Като малък го гледах с майка ми по БТВ и за съжаление от началото знаех кой с кой ще се вземе и знаех за Ема, но въпреки това сериалчето си беше мега забавното. Фаворити... може би Чандлър и Фийби. Чандлър, щото ми е мега симпатичен със сърказма си, а Фийби си е мега готината, няма втора, много пичозна.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Кво да кажа, заливал съм се от смях, казваха ми, че TOW The Proposal ще ме разплаче, ама не... въпреки, че не мога да отрека невероятната химия между Моника и Чандлър - невероятна двойка, добре, че Рос реши да се жени втори път, че да се вземат тия нашите.
Много им се радвам, това ми е любимата двойка evaaaaa... Рос и Рейчъл ми е вече банално след толкова събирания, а има и още.
Наскоро се позаинтересувах от личния им живот и просто вече не мога да ги погледна по същия начин, но все пак Холивуд... ако не друго сериалчето си ме кефи и не ми пука, че всъщност не могат да се понасят в реалния живот (не, че се изненадах, но friends reunion 2016 беше много неловко и странно... ако бях на водещия щях да попитам Дженифър защо не е поканила момчетата на сватбата си миналата година
). Сега продължавам със седми сезон нататък и междувременно се надявам темата малко да живне, ама надали предвид, че самия форум е умрял.