|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) Публикувано на: Пет Юни 25, 2010 2:36 am |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
мммммм втория сезон започна, но никой нищо не казва Бях приятно изненадан, че първи епизод е излязал по-рано и то още на 13 юни дори не съм разбрал как е възможно... е пак поне по-рано разбрах чакам вече 2-ри еп, който ще излезе на 4-ти юли oф нямам търпение
|
|
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 10:52 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
не мога да си го причиня да почна втори сезон все още всичките тези boobs in my face...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) Публикувано на: Сря Юли 14, 2010 2:06 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
уууууу разгеле субнаха 2-рия епизод Епа много ми хареса Момента с телефона просто рулираше малката успя за 1 мин да я изнерви по телефона като за световно , че после и другата я довърши Чакаме 3-ти
|
|
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) Публикувано на: Пет Юли 16, 2010 10:27 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Сега като изгледах епизода и се замислих, ами той нашия ще става Капитан Планета бе! Ами като погледнеш реално, той вече има воден и земен секирей, следващият епизод ще има въздушен и огнен чака на опашката, те ти четирите елемента Ако приемем Мусуби за Сърце, на него му остава само да вика: "Капитан Планета е винаги с вас." , когато се появява. А иначе сериозно, с нетърпение очаквах втори сезон на това аниме и искрено се радвам, че започна. Знам, че мнозина не го харесват, ама на мен си ми е фаворит и то не само за сезона. Въпрос на вкус, какво да се прави!
|
|
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) Публикувано на: Сря Юли 21, 2010 9:00 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Ами анимето има доста излишни моменти. Ако не се лъжа, Бенитсубаса и оная бинтованата не хвърчат във въздуха като екип ракета от Покемон... Просто лиготията е на максимум. Много по-приятно ми е черно бяло. Но се кефя на гласчетата на секиреите. Много са сладурски. И не, не всички са с големи бомби - на Хомура още не са му пораснали
|
|
|
Заглавие: Re: Sekirei (saga) Публикувано на: Сря Юли 21, 2010 10:24 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Ся изгледах 2 епизод. Насиращо беше да гледам как тсубасата се нерви по телефона I love Kuu-chan <3
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|