Дата и час: Сря Фев 26, 2025 5:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 33 [ 488 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 28, 2006 12:24 pm 
Аватар

:D Сташни са.....особено втората.....Сейвах си я и може да я лепна за бекграунд :) Продалжавай все така! :wink:
Онова за панталонките на първата е вярно,но не фатално..... :lol:
Нямам търпение да видя следващите ти проекти!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 03, 2006 1:13 am 

Позволете да се изсипя от никъде и да спомена : на това момиче не трябва да му се казва една добра дума за рисунките :twisted: не за друго, а защото от години се опитвам да я накарам да довършва нещата, а тя вместо това си търси нова публика, която да и се възхищава на таланта и не мърда на никъде от мързел :? За това - яко критика, така поне си забелязва грешките :) Блосъм, и тука те открих :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 03, 2006 1:31 am 
Аватар

:P
накисна ли ме :D :D :D то трябва да прави впечатление...ма тези ще трябва да ги завърша и да не искам...но да...права си... :)

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 04, 2006 12:26 am 
Аватар

Довърши ги, не са лоши.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 29, 2006 1:59 am 
Аватар

Изображение

яко довършване...както и да е:):):)...тази вече наистина ще гледам до края на утрешния ден да я завърша :D

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 29, 2006 11:53 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

На мен и 3те ми харесва ^^ Аз самата рисувам и мисля , че доста добре осъзнавам , че е трудно да си измислиш герой , който и да изглежда добре и да е изпипан.

Мисля обаче че при обработката на първата скица си оцветила с прекалено ярко червено ... Може би някой по-тъмен нюанс .. Не знам там ти си решаваш

2рата ти е недовършена и мисля , че може да се поработи малко върху рога и ^^ / нали такъв се пада , макар че страшно много ми харесва рисунката

А 3тата като графика много ми допада .. може би защото позата и по-реалистична ^^ .. Нямам търпение да видя крайния резултат ....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 30, 2006 5:15 pm 
Аватар

BlossomStar написа:
Изображение

яко довършване...както и да е:):):)...тази вече наистина ще гледам до края на утрешния ден да я завърша :D

о да да и я пусни :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 19, 2006 1:49 am 
Аватар

Новото ми:
Изображение

Цитат:
На мен и 3те ми харесва ^^ Аз самата рисувам и мисля , че доста добре осъзнавам , че е трудно да си измислиш герой , който и да изглежда добре и да е изпипан.

Мисля обаче че при обработката на първата скица си оцветила с прекалено ярко червено ... Може би някой по-тъмен нюанс .. Не знам там ти си решаваш

2рата ти е недовършена и мисля , че може да се поработи малко върху рога и ^^ / нали такъв се пада , макар че страшно много ми харесва рисунката

А 3тата като графика много ми допада .. може би защото позата и по-реалистична ^^ .. Нямам търпение да видя крайния резултат ....

аз втората на бързо я оцветих...и да...онова е рог...мързи ме...вече не ми и харесват особено даже...всъщност си ги харесвам, но все пак си куцат...а последната тръгнах да и оправям краката и сега не ми харесва...
някой ден ще постна завъшена оцветена рисунка...всъщност даже имам една..

Изображение
не е нещо специално, но е завършена и като цяло си я харесвам
Изображение
а на това всъщност най-много съм си играла да го оцветявам и то главно, защото ги няма линиите от молива, ма пък и наплесках косата и е кривичка... но нищо...

...някой ден

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 19, 2006 2:39 pm 
Аватар

ааа суперррррррррррр

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 2:44 pm 
Аватар

[dimension] написа:
Мноого е красива! :P Браво! Очите са наистина пленителни, а наметалцето просто рулира^^.. Точно на маймуна не ми прилича особено обаче^^

Взе ми думите! :P Страхотни са...вси4ките...абе хора комплексирате ме... :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 3:56 pm 
Аватар

Harada Riku написа:
[dimension] написа:
Мноого е красива! :P Браво! Очите са наистина пленителни, а наметалцето просто рулира^^.. Точно на маймуна не ми прилича особено обаче^^

Взе ми думите! :P Страхотни са...вси4ките...абе хора комплексирате ме... :(

И мен ,и мен :( :( Мислех някой хубав ден ,като си снимам рисунките да ги кача ,ама сега като се замисля..по-добре не :lol: :lol:
Уж за хубави ги водят...ама тия направо рулират!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 2:46 am 
Аватар

Изображение
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 9:25 am 
Аватар

:o :shock: :o :shock: Просто нямам думи :o :shock: :o :shock: Страхотни са!!!! :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 3:42 pm 
Аватар

Определено са уникални- само ук/а ли си или си ходил/а на уроци по рисуване? :queenmint:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 29, 2006 1:48 am 
Аватар

Извинявай, че чак сега отговарям ...бях видяла въпроса ти и даже мислех да сканирам от мнооого ранните ми рисунки...т.е. трети клас горе долу(сега съм завършила от преди две години)...ма забравих после....та да...самоука съм...била съм на уроци за макс два месеца при един от худ.гимназия като бях шести или седми клас, но просто ми писна да рисувам конуси и подобни...но от там нещо полезно, от другаде...прочетеш някъде нещо..а и важното е да си рисуваш, защото аз поне в талант не вярвам(като изключим гениите, но това е нещо съвсееем различно)

Изображение
поредната, която не знам дали ще я завърша, макар че сега като я сканирах видях как ще му е по-добре главата на мъжа и ми стана жал...и кракът и май трябва да оправя...е,ако влезне случайно Матау поздрав :)

иначе ей това примерно ми е от преди три години горе-долу и си ми е от любимите, но е много дървено
Изображение
ей това пак е от тогава и е супер зле, а си го харесвах също
Изображение

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 33 [ 488 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]