|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 3:56 pm |
|
Ev1L |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 19, 2009 12:31 am Мнения: 59 Местоположение: New World
|
Wind_Falcon написа: :doh:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 4:55 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Zabimaru написа: + че Луфи незнае каде са неговите хора че да тренират Най-вероятно знае. Kuma каза на Rayleigh къде е изпратил всичките съекипажници, а това 'съобщение' е точно идея на Rayleigh, така че... Но не ми се вярва да е това 3D2Y. Ако срещата им е след 2 години, най-вероятно ще трябва time skip, а мисля, че Ода беше споменал, че няма да има такива работи, нали? Най-голяма идея има първите две букви да са S и A, въпреки че задраскания S на татуса на Ace беше всъщност подпис-а на Sabo (нали пращаше писмо и там се видя) и няма много смисъл да е със задраскани S и A... ама пък като е съобщение нищо не се знае ;? @Ev1L Филмите нямат ама абсолютно нищо общо с историята. Нито с историята в анимето, нито с историята в мангата. Така че - не, Gear-а не го учи в никой от филмите. xD
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 6:18 pm |
|
Ev1L |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 19, 2009 12:31 am Мнения: 59 Местоположение: New World
|
Moon написа: Zabimaru написа: @Ev1L Филмите нямат ама абсолютно нищо общо с историята. Нито с историята в анимето, нито с историята в мангата. Така че - не, Gear-а не го учи в никой от филмите. xD Ти гледал ли си филмите изобщо ? Исках да кажа, че първата атака беше в един от филмите (gear 2) преди да го покажат в анимето. П.С. и да знам, че нямат нищо общо с историята.
Последна промяна Ev1L на Пон Авг 02, 2010 6:26 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 7:13 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Wind_Falcon написа: Ако ветно се окаже така OP е западнал много повече отколкото исках да си мисля... което пък означава тайм скип, за който мрънкам от сумати време ... мммм
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 9:23 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хммм, супер-добра интерпретация и тия картинки от апфорума също добре допринасят... Но все още ми се ще да вярам, че самия факт, че има татус е от значение, а не самия татус... Щото от къде ще знаят от какъв ъгъл ще го снимат И бтв, четяйки съжденията ви, искам да ви върна на един специфичен момент: http://mangastream.com/read/one_piece/66085019/16 593-6 Може да се наложи да си отвоюват Съни обратно... ПП: янимето е бляхти помията вече T__T
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|