|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 11:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 3:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Belgarion написа: На никой ли не му прави впечатление, че шиб@ните топки на бебешора са връз челото на нашия ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Трудно ще се прежаля да гледам тази гавра ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) Това беше първото нещо, което ми попадна пред погледа. ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Ама гледам, че все пак не само аз се възмутих на това. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но не знам, може и да го видя щом е само един епизод.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Beelzebub (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 9:03 pm |
Daichi |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Задължително ще се гледа! ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) Много ясно, че искам ТВ, но наистина е рано още.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Beelzebub (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 04, 2010 2:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Вижте само подписа на iRoNWill и ми кажете не си ли заслужава гледането??
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Beelzebub OVA (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 04, 2011 9:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
CaBa написа: OP-а е като на някое старо супергеройско аниме :> Бер-бер-берзебабу! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Нали??И аз това си помислих като го гледах.Готино са го направили.Само Бел нещо не ми хареса озвучаването.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|