|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 30, 2010 1:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40842_1280824692.jpg) |
my_curse_to_see_y |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Със запас от 30 мин прегледах темата и не намерих това което оригинално търсех въпреки че 10-тина заглавия много ми харесаха ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) а търсеното нещо от мен е игра и историята беше нещо такова: училище, пича чука учителката си, съученичката си и мед. сестра на училището, имаше я преди 1,2,3 години в замунда, но погледнах и не я намерих ;д плс помогнете, че от 3 дни ме мъчи коя беше тая игра
_________________ "Sometimes, when I feel like everything went wrong, I take comfort in my guitar which will always be there for me " - Alexi Laiho \m/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 30, 2010 3:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5668_1435601789.gif) |
DARcom |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 10:05 pm Мнения: 259 Местоположение: (^ᴥ^)
|
crazy_mary написа: :D tova mi zvuchi neveroqtno poznato...gledala sum takova anime mai...toq pich ne izpolzvashe li neshto,che da gi hipnotizira ili neshto ot toq rod? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Това за което ти говориш се нарича Saimin Gakuen (aka HypnoLove) AniDBи е хентай, а my_curse_to_see_y е написал че тъси игра. my_curse_to_see_y написа: ... търсеното нещо от мен е игра ... С която не мога да ти помогна sorry ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Аз съм играл само две хентай игри и те със сигурност не са тази която търсиш.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 05, 2010 3:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14063_1279802803.png) |
AHQ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 23, 2007 8:34 am Мнения: 239 Местоположение: NowHere
|
На няколко пъти срещах картини от един сайт http://www.hardinkgirls.com/ и стилът ми харесва. Доколкото разбрах ги прави някакъв тип с псевдовим CyberUnique . Опитах се да вамеря рип на сайта и по принцип снимките правени от този артист но безуспешно.Надявам се някой да може да ми помогне
_________________ [center]Takamura vs Hawk @DailyMotion
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 05, 2010 10:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5668_1435601789.gif) |
DARcom |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 10:05 pm Мнения: 259 Местоположение: (^ᴥ^)
|
Преди няколко мнения пак имаше запитване за същото Immorality - AniDB, MAL
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 07, 2010 3:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Бях гледал един много як хентай преди 3-4 месеца.Нашия пич си купуваше някаква джунджурия и можеше да става невидим за 2 часа май.После той се промъкваше в някакви женско училище и гледаше как момичетата пикаят.Та ако някой се сеща за какво става въпроЗ,да казва,че имам мерак пак да го гледам това.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 09, 2010 1:29 pm |
anryan |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Преди няколко години си бях свалил един хентай от замунда, в който се разказваше за една къща пълна с момичета (май бяха сестри) и едно момче, което ги ебеше всичките (за него не си спомням дали им беше някакъв роднина).Хентая беше няколко епизода.Моля ви се за помощ, прерових замундата и не го открих.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|