|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 31, 2010 6:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Велико xD Всички лоши черти, които описахте мен пък ме сцепиха от смях... Няма такава пародия с изградените стереотипи в еччи-то, 8/10 ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) И се сцепиха да летят и да не им се показват гащите, това ми хареса ;D А не като в Розарио+Боза, дето на единствената струваща си сцена и дори трогваща по свой си начин, ми развяха жълтите гащи на Куруми. И Аканеееее ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Напомня ми мойта любоФ ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) А спешъла, колкото рандъм, толкова и сцепващ си беше... Голям кикот падна ^^ Сею бъзиците ест ми съдраха корема ![:mock:](./images/smilies/mock.gif) Въобще, нямам забележки, освен че все пак... ми историята за грезен не става... ;D
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 9:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Сега го гледам - до 5тия еп съм някъде и съдейки по оп-а, всеки момент ще се завърне оная пътешественичка, която 100% е червен кампфер и си кърти някъде там по целия свят или ще стане такава като се върне... А тоз нашия не мога да го разбера, той съзнание на момче ли има или на момиче, не се държи нито като едното, нито като другото. То е ясен проблемът с тялото, но просто ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) и защо, по кампферите, веднъж не си помисли, че има сили, които ще му потрябват, а изобщо не се тренира... Още не съм го изгледал и няма да давам оценка. Но май нещата не продължават много по отношение на битките, а уж именно заради тях и комедията го почнах. Поне още ме забавлява с тез невъзможни любовни триъгълници, четириъгълници и други там ъгълници. Имам обаче усещането, че или историята накрая ще остане незавършена или ще има и 2ри сезон. В спешъла показаха прекалено много умрели плюшени играчки, за да ги въвличат тепърва в малкото ми останали епизоди (или са си ги измислили просто за идеята ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ) Очертава се като средна работа, но ще видим...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 5:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Е, все пак ги наблъскаха повечето плюшки Цитирам от самото аниме: "What kind of ending is this...?! This is so lame." Точно средна работа си е, за едното ечи става за гледане... MeTaL_HeArT написа: освен че все пак... ми историята за грезен не става... ;D
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 5:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38692_1358907656.jpg) |
burst |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
8 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) обърках,видях си мал-а и съм му бил сложил 9.Бънка,лав ю~
Последна промяна burst на Съб Юли 31, 2010 5:52 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 02, 2012 6:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Slain написа: Kampfeer! Бях много резервирана за него, нямам представа вече защо.. След първия епизод вече му бях фенка и го изгледах на един дъх. Нямаше слаб момент, за което много се радвам, жалко само, че няма да го продължат скоро. Как да не си резервиран - момче се превръща в момиче и участва в някакви битки, всеки е така. И може би, защото очаквах някаква простотия ми хареса, тъй като не беше лошо анимето. Въпроса е как въобще тръгнах да го гледам първоначално.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 02, 2014 3:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
|
Много шантаво аниме. Всяко момиче е потенциална лесбийка... а главния герой маи на края му хареса да бъде момиче или и двата пола направо. Абе извратена работа ма то ние заложено в кръвта ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Добро аниме, само най - мразя не довършена история.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|