|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Вто Юли 27, 2010 12:15 am |
Daichi |
|
|
|
Еми дропвайте го и т'ва е. Никой ни ва кара на сила да го гледате. Иначе мене единствено ме дразни оня отвратителен гей. Егати "персонажа". Все едно само заради това са го създали. (да го храним) Общо взето г/д биваше. Не беше нищо специално. В крайна сметка няма дроп.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Вто Юли 27, 2010 8:45 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
1-во, че няма никаква мистерия 2-ро... в последствие на това, няма и никакъв хорор, понеже за мен хорор не е да гледам трупове на "мое" герои, пораждащи се от делата на новото семейство. (е баси мистерията, никога нямаше да се досетя) 3-то, продукция, която дори не може да си отговори на жанровете... до там ли я закараха топката тея японци ? Еми като гледам нелепите обсъждания в останалите теми - дам, до там я закараха. Това означава, че и те не знаят какво излагат на показ, камоли аз да им го оценявам. ххах - дроппппд.
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 8:17 pm |
|
DrunkenBrawler |
|
|
|
уау!!!История с вампири...само да не се окаже като онази история с вампири които блестят като блестяща паста за зъби...Трябва да му видя първия епизод и ще си изградя мнение Нещо не ми изглежда много добро
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 10:23 pm |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
flssdd написа: Дано само да не е така, всеки път "главният герой" да е следващата жертва... От първият епизод насам не съм го гледал, някой да каже така ли върви или това в началото си беше само за интро... И във всеки епизод ли умира някой или сега е по-скоро напрежение и мистерия?
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Чет Юли 29, 2010 1:18 am |
|
ChaosLegion |
|
|
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 6:08 pm Мнения: 549 Местоположение: София
|
Нали са все статисти тия дето умират,кво ти пука Иначе...края на епизода ме разби:"Well then...I'll be soon.Quiet soon." и с това изражение... ...супер,просто Бтв,тия двамата: като поведение в тоя епизод много ми напомниха за Isaac и Miria от Baccano!Такива едни ексцентрични,ако мога така да ги нарека А очите на дамата са...wow...
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 5:51 pm |
Daichi |
|
|
|
HepMu написа: Ооо ето такива епизоди искам да гледам !!! +1 Само, че сцената с лекаря и мед. сестрите много ме издразни. Прекалено дълго беше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 9:20 pm |
|
Nemessis |
|
|
|
DrunkenBrawler написа: уау!!!История с вампири...само да не се окаже като онази история с вампири които блестят като блестяща паста за зъби...Трябва да му видя първия епизод и ще си изградя мнение Нещо не ми изглежда много добро хахаха за Туайлайт ли става въпрос, щото много го мразя това а инче...ох можеше добра история да излезе от това, ама нещо прецакаха цялата мистерия.Иначе в началото яко почна с загадачната смърт Жалко
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|