|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 12:31 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
@Logrus, Ухууу, ти ги и изпоизжени вече За Ханкок и Луфи малко не съм съгласен... ако гледаме годините, ще е доста странно - той е на 17, а тя на 29 Може да се появи още някоя B1nKaTa написа: сега като се замисля може ли татоировкаата да е място? Примерно двете букви да символизират място и да има още две за да не се забелязва нищо от другите.... а Х-са да означава че там ще се срещнат, както Х-совете показват мястото където е заровено съкровището така Х-са да показва къде да се срещнат... Според мен трябва да е нещо по-сложно... ако беше това, Юстас и другите би трябвало да го разберат... очевидно е нещо, за което могат да се досетят само на Луфи хората
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 3:09 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Леле чапа само като видях че почва с Горосея си знаех че ще е мелачка. Гарп и Сенгоку напуснаха - тъпо. Дано това един вид да води до това повече да ги виждаме в действие. Тоя ПЪН Адмирал не мисля че е това което беше дадено като цитат от Арлонг Парк форума. Аокиджи за Флийт Адмирал - супер, но няма да стане. Ще е Акайну най-вероятно. Коби с Хаки е подигравка - всички се пънат на куче за тва Хаки и тоя е така го придобива. Обаче според мен това доказа че Зоро е с Хаки - Коби вика че му се въртят гласове, Зоро чува the voice of all things? Възможно е. Черния не чака, мачка под път и над път Само да не е X-Drake че най-ме радва от тези които може да е пречукал. Тва за летящите острови мисля че не е свързано с неща които досега сме видели (острова на Нами, Черния, Енел), просто е нов остров у Новия Свят както е тоя със светкавиците. Обаче тва съобщение на Лъфи е фейл според мен. В смисъл че както се каза не е в негов стил, тъпо е да го прави защото Рейли му казва ала бала крюто да разбира някви неща - фейл. Тва с татуса също е фейл. То беше нещо като запазена марка на Ейс както е шапката на Лъфи, тъпо е да го го копва Ода и върху Лъфи, трябваше нещо ново да измисли. И аз го гледах бая време и на мене ми мяза на СОРИ ама мнооооого ме съмнява. И Франки най-големия
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 2:37 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Пише се SO RRY!!! кво е тва sory? некво съкращение ли?! или пък Soary?!?! Suny anyone?
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 4:46 pm |
Hajutze |
|
|
|
Super_Beast написа: :doh: Пише се SORRY!!! кво е тва sory? некво съкращение ли?! или пък Soary?!?! Suny anyone? Пише се SU NNY!!! кво е тва suny ? некво съкращение ли ?! (Сарказма на страна, щеше да е добро предположение)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 9:46 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
За мен пък това -> Trafalgar. написа: В татуировката съм почти сигурен, че от буквите са задраскани и е много вероятно да са "А" и "С" също както при Асе при него е задраскано "С" олицетворяващо смърта на Сабо ай флага на Сабо до колкото помня беше "С" с кокалчета като "Х" та доста вероятно е нашия човек да е направил същотото, но не само за Сабо но и за Асе в памет на двамата..... е най-доброто предположение за сега. Символизъм. Ейс и Сабо ги няма вече, но той все още има себе си и своите приятели. Другите букви може да са Л и Н /Луфи и Накама.../ .. примерно. НО Хикса, факта, че в... тюх. ПЛЮВ, всъщност Пууууууууууу.... В процеса на писане ми хрумват идеи, така става обикновено. Тоя път също - помислих си за Х-а, дето символизира приятелството и за Виви. Ако Лъфи има татус на същото място като Ейс, независимо какво пише на него, независимо дали репортерите ще го хванат цялото или само част- идеята може да е просто лъфи да има НЯКАКЪВ татус, като брат си. Така екипажа се сеща, че мястото на което ще се съберат ще бъде именно там, където видяха брат му за пръв път - Арабаста! Ама чушки с боза и баница х( Тъпия скелет няма как да си спомни/да се присети. СУПАААА-фуранки също =/ начи Арабияста отпада... Но пък това, което случайно споменах докат' се обяснявах - може би идеята е Лъфи да има просто НЯКАКВА татуировка и самата тя да е символ-подсказка, а не това, което пише на нея. Щото те знаят, че ше го пише по вестниците, но няма как да знаят репортерите от кой ъгъл ще го хванат...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 10:17 pm |
|
rageseeker |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 02, 2008 1:00 pm Мнения: 381 Местоположение: In The Wilderness
|
Аре и аз да се пробвам S-Sabaody A-Archipelago N-New W-World Много задълбавате обаче в т'ва тату.Crew-то знаят,че нашия е с Рейлейт и си имат виври кард.Луфи им казва,че се е възстановил и ще ги чака...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|