|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Break Blade (пролет 2010) Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 7:16 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
hellraiser написа: гледам че вече има raw. Сега само се надявам някой с повече свободно време да го свие до 480p вече ли ве? не е ли малко рано... излезе в края на май... принципно за едно movie чакаме поне 6-7 месеца...
|
|
|
Заглавие: Re: Break Blade (пролет 2010) Публикувано на: Вто Авг 03, 2010 4:31 pm |
|
velush |
|
|
|
Само мен ли не ме кефи чак толкова ? Историята го дава някаква ненужно-емоционална, екшън-секвенциите с меките изглеждат малко орязани и с липсващи елементи, при диалозите преобладават статични кадри...всичко ми изглежда претупано и набързо сглобено...което не звучи оправдано за OVA. Не че е чак негледаемо, но ритъмът е убит и нещо му липсва динамика...което проваля останалите добри впечатления. Не бях гледал такъв проект на Production IG...може би издънките идват от страната на Xebec...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Break Blade (пролет 2010) Публикувано на: Вто Авг 03, 2010 6:07 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Може би ти се струва че му липсва динамика, защото за 50 минути сюжета се разви толкова колкото в други анимета от жанра - за 20. пп I.G. вече веднъж се изложиха с римейка на Reideen, така че тук поне се контролират с фенсървиса
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Break Blade (пролет 2010) Публикувано на: Сря Авг 04, 2010 4:06 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: изложиха с римейка на Reideen Абе римейкът на Reideen откъм битки, анимация, бекраунди и т.н. подробности си беше перфектен. Т.е. нещата не изглеждаха претупани. Всичко беше пипнато (като за ТВ проект). Там издънка беше в сюжета, странните визуални концепции и това безкрайно повторение на анимациите с трансформациите (последните две неща са част от стилистиката на Reideen и дъртите меки въобще). Апропо, Reideen май не се води точно mecha, а super robot...докато мековете в Break Blade изглеждат относително реалистично в контекста на света и затова май се води mecha...
Последна промяна velush на Пон Авг 30, 2010 10:13 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|