Чувствам се като пълен идиот да подкарам тази тема след като очевидно е заспала в дълбок сън он Август, но немога да се сдържа.(Само да каже,че съм прочел всичко до сега и се постарах да неповтарям нищо, но ако съм го направил предварително се извинявам).
Цитат:
Любима теория: че Еви-те са изгрздени по подобие на демони от Новия Завет.
Всички Еви са май с общо 7 очи... толкова са и очите на Лилит. Едно око на Unit 00, 2 очи на 01, 4 очи на 02; Евите за масово производство са слепи...
Само не си спомням дали Ева 03 имаше очи; ако да това ще прецака теорията.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
[/quote]
И двете са супер теории, но да си позволя да допълня или поне интерпретирам по свои си начин втората идея за свързаността с Lilith. А именно 00 и 01 нали са уж прототипи а 02 вече първия истински евангелион и забележете Lilith 3 oчи от едната страна и 4 от другата, което по себе си говори, че 00,01 имат нещо различно от 02. А доколкото другите евангелиони те се прецакват... единия става ангел другия избухва, а белите незнам, но нещо не ме кефят не ми се вписват в картинката Евангелиони(
тряабва по това да се помисли малко повечко ).
Ами какво ще кажете за Ikari старши и побено сцената накрая кадето Rei го преебава отсякъде. Не ми стана ясно това на раката му какво е (аз мисля, че е свързано с имбриона на Адами, че понякакъв начин Ikari е станал нещо като утроба на Адам ..., но тряабва да го гледам пак може и да греша, иначе да си довърша мислълта: Те нали говореха нещо, че искали да създадът нов Бог, а чрез докосването на ангел до адам ще следва смърт за човечеството а на ангел до lilith смърт за ангелите ... та си помислих ако Ikari е нещо до степен като адам в онзи момент и чрез Rei направи контакт между Lilith и Адам дали това ще е метода за сътворение на нов Бог или сътворението на нов Бог стана чрез Шонджи накрая на филма?)
Доколкото думите, които е казал Ikari старши аз лично мисля, че са думи подкрешящо теорията ми за това, че той сега е Адам (или поне до известняа степен) и за това тя така неъдекватно и с пренебрежение и усмивка(уж тои е изкукал) му вика че е лъжец.
И ето няколко моменти, които са изпуснали коментар а заслужават:
1. Мисато когато "умира" показват около 2 секунди взрива и тялото на Мисато, но няма как да сте пропуснали, че там е и Rei (или поне една от многото или по някакъв начин душата на Rei или нещо от сорта).
2. Как подяволите след като 01 излиза извън контрол и изяжда другия ангел оспява да стане пак под контрол на нашите.
3. Идеята всички да стават на "супички" ме разби, но забележете всички ги токосва Rei, но само жената дето се стоеше под бюрото при нападението я прекърна Risutsko (извинете ме ако греша името), но говоря за онази която Ikari старши убива при lilith.
Доколкото за имена на ангели и символики не съм се фанал, но се замислих сериозно над варианта да се фана да попрегледам ко пише в библията
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
и така и така даскалицата по български ни го натяква постоянно.
Но определено ще го гледам поне още 2 пъти всичко и ще давам още коментари, надявам се да неоставим темата така
просто много може да бъде изговорено още.
О да за малко да забравя Ангелите се водят като хомо сапиънс поради причината, че са направени по подобие на Адам а Адам от своя страна по Божии образ, но то нали така и човек си е създаден по образ Божии и все пак това крайно неозначава, че господ е човек... повече бих казъл,че Ангелите и Евангелионите са хора в сериозно напреднала еволюция следваки тази логика.
И няма как да не го кажа това:
ОНИЯ КОПЕЛЕНЦА ДЕТО НАПАДАХА ХОРАТА В ТОКИО 3 ДЕТО Е ПОДЗЕМИЕТО ... БЕ КЪДЕТО СА ЕВИ-ТЕ МОГАТ ДА ВАРЯТ ПОДЯВОЛИТЕ И ДАНО ДА ГОРЯТ В АДА КЕРЛИВИ БЕЗМИЛОСТНИ КОПЕЛЕТА И ДА ИМ СЕ ВРЪЩА 1000 ПЪТИ АМА В ПОКОЛЕНИЕТО ИМ!!!!!!!!!!!!!
Господи нямаше как да неизразя мнението си по огромната жестокост проявена при нападението
.
Мисато тогава ги разби много и се изкефих честно!