|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 11:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 10:39 pm |
 |
flssdd |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Колко много наредби изчетох за филма след като го изгледах, не е истина. Но мен си ми хареса. Беше точно това, което очаквах, че и повече. Шики не беше явно толкова голяма заплаха, колкото го мислеха маринките и тва че бил избягал от затвора явно беше най-голямото му постижение. 20 години за едното голямо нищо. Малко преувеличено, но все пак One Piece
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Чет Юли 29, 2010 10:21 am |
Kesshou |
|
 |
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
ChaosLegion написа: 7/10 само заради доста якия дизайн на героите.Иначе никак не ме впечатли(като изключим войнствените мравки в началото  ). Ако се вгледаш по-внимателно, ще откриеш доста интересни моменти. В един чуждестранен форум преди малко видях цяла галерия от шотове от филма
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Чет Юли 29, 2010 12:37 pm |
 |
Rampage |
|
 |
|
Ще го гледам,чак като го качите в тракера на анимес.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Чет Юли 29, 2010 11:45 pm |
 |
Rampage |
|
 |
|
Нямам думи да опиша възхищението си от филма.Това е най-якия от всички 10 филма на 1 парче.Не 10,а 10000000 заслужава.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 12:38 am |
Kesshou |
|
 |
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
nozo написа: Че то го има даже и бг буквички  Дам, и аз го видях ... но предпочитам английските
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 4:48 pm |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Kesshou написа: ChaosLegion написа: 7/10 само заради доста якия дизайн на героите.Иначе никак не ме впечатли(като изключим войнствените мравки в началото  ). Ако се вгледаш по-внимателно, ще откриеш доста интересни моменти. В един чуждестранен форум преди малко видях цяла галерия от шотове от филма  сподели с нас, интересно ми е какво са изкопали
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Пет Авг 13, 2010 5:40 pm |
corey |
|
 |
|
Филмът беше доста добър. Гласувах с 8/10. Графиката е супер, историята също. Струва ми се, че това беше най-цветния филм от One piece поредицата. Нещо обаче не ме накефи Шики. Беше забавен на моменти, но като главен антагонист не ми хареса. А и не беше чак толкова голяма работа. Само бягството от Импел, и битката с Роджър (която той губи), иначе 20 години чакане на някакви годове да еволюират до машини за мачкане. И какво накрая, Лъфи и компания ги смазаха.
Последна промяна corey на Пет Авг 13, 2010 8:58 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Пет Авг 13, 2010 6:03 pm |
 |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
Напълно в стила на OP си е... то оставаше и накрая да не ги смачкат, щеше да е ултра тъпо...  очакваше се накрая луфи и компания да ги спрат то иначе филма нямаше да завърши подобаващо...
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Пет Авг 13, 2010 6:39 pm |
corey |
|
 |
|
Да, естествено е да ги смачкат накрая. Имам предвид, че планът на Шики не струва. Щом толкова лесно смачкаха тези гадини, как той възнамерява да всява страх по море и суша?  При наличието на толкова силни тупалки - маринъри и пирати
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|