|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Вто Юли 20, 2010 9:29 pm |
|
Rampage |
|
|
|
3ти епизод беше велик.Продължавам с пълни сили напред.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Вто Юли 27, 2010 1:37 pm |
|
Rampage |
|
|
|
То големи филми,голямо нещо.Лолито"лапа"на оня чайник,презката си мисли,че той изнасилва богатата куха лейка,въобще.....Отдавна не бях попадал на нещо толкова свежо и готино.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Вто Юли 27, 2010 2:27 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
B1nKaTa написа: сцената дет всички си помислиха, че лолито му лапа беше най яка само дет не можах да разбера от къде се чуваше този звук... като смучене А, то това си бе изключително подло Само заради тая сцена му качих оценката
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 7:10 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Леле как съм го изпуснал това *тича да сваля* Такаа. Наваксах излезлите епове и мога да ги опиша само с EPIC WIN Не можах да спра да се смея като побъркан през цялото време, а края на 3ти ме довърши тотално И тъкмо като си мислех, че няма накъде повече да прогресират изведнъж цъфнаха онези подаръци Много изпляскали анимета съм гледал, но това е по смешно дори от ексел сагата velush написа: псевдо-лолито наистина има тотален (и нелогичен кръш) по главния герой? Бе и мен ме гризе подобно съмнение
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|