|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Are you Alice? Публикувано на: Пон Юли 26, 2010 2:21 am |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Заглавие: Are you Alice? Мангака: Китагири Акуми (История) и Ниномия Ай (Арт) Жанрове: Екшън, Мистерии, Фентази, Шоуджо (вече всичко ли с бишита автоматично се счита за такова?!) Статус: Онгоинг - Преведена до глава 7 за момента Сериализирано в: Comic ZERO-SUMInfo @MALLink: MangaFox/MangaTradersРевю:Млад и рус красавец (шеговито казано) се събужда в "Страната на чудесата" и след поредица от откачени ситуации бива замесен в играта "Убий Белия заек", в която са участвали и загубили живота си всички останали Алиси преди него. Негов "личен бодигард" е Лудия шапкар, който е готов да дръпне спусъка на пистолета си срещу тези, които биха наранили Алиса. Лично мнение:Бе много повече ми харесва от оригинала Е от него си спомням само разни рандом малки неща от филма по него... Не ми бе особено интересен.
Последна промяна djhot на Вто Авг 10, 2010 10:46 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Are you Alice? Публикувано на: Пон Юли 26, 2010 4:18 am |
Daichi |
|
|
|
Прочетох първите 3 чаптъра. Абе доста си е смислено според мене. Може би и аз съм откачен. Иначе приятно ме изненада. Героите, историята, арта, всичко ми хареса. The Mad Hatter ми хареса най-много. Не знам защо, но когато го видя в мангата, винаги се сещам за Johnny Depp. Както и да е, утре ще прочета и останалото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Are you Alice? Публикувано на: Нед Юли 17, 2011 1:25 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Изглежда интересна, аз също харесвам явните "гаври" (по-скоро бих ги нарекъл "друг прочит") с класически приказки. Онази извратената с Лудвиг, още ми седи високо в списъка макар и не я дочетох по ред причини. Но не ми се подхваща поредната онгоинг манга, по-скоро ще я адна за четене, за някои светъл ден.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|