WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT СУПЕР ДОБРИЯ ФИЛМ Това ми дойде като мълния. Нито го бях чувал нито нищо. Спиралата ми каза да ходя на кино и отидох и напру се разцепих И отделно ми се щеше да разцепя главата на плешивия смотан СЕЛЯК прост на задния ред, който си качваше краката почти до жена ми (на съседната седалка) х(( Но филма бе твърде добър, че да крещя в средата... деба простите хора изостанали беееееееееееееееее >.< Ако го видя тоя някога в киносалон ще седна зад него и ще го СПУКАМ от ритане през седалка.... тъп селяк смотан долен... Та... back on topic... СУУУПЕР ДОБЪР ФИЛМ!!! След като свърши поне час дискусии по него бяха, а може и още! 10/10 от мен! Оценката в Имдб е реална! Малко дадоха от света и как се е стигнало до тази технология и как е била забранена, но така остана повече време за същинския сюжет. Имаше две ЖЕСТОКИ скрити гаври в тоя филм обаче
Спойлера:
1. Началото - Лео на брега, изваден от вълните.. ффс, титаник2: завръщането!! He survived!! 2. Песента която използваха, това аз не го схванах, но после ми обясни... - песента с която ги събуждат. Е на известна френска певица тип "Елвис" за Франция, която е била изиграна във филм от тая актриса, която играеше МАЛ, че и оскар е взела за ролята
И сега коментари по самата тематика/сюжет, тъй като темата е прясна, ше ги маркирам...
Спойлера:
Когато мина първата част, аз си помислих, че това ще е средата на филма. После като се появи младия бизнесмен се шокирах, щото мислех, че баща-син ще бъдат и двамата японци... А то се оказа, че тоя японец е всъщност друг. И по друга причина стар. Супер-добре бяха построени слоевете, измъкванките и всичко останало, НЕ можах да намеря и един пропуск в сюжета, всичко е обяснимо. Критиците могат да си заврат пръстите някъде на тясно и да се оставят на филмчето да ги носи. Японеца супер яко ги спипа и явно го бе планирал доста по-отдавна, за да ги наеме той. Интересно ако все пак е забранен арт, кой обучава хората и им слага защити в мозъка? Може би и това става незаконно, ма от друга страна се учи в училище.
МАЛ ми беше супер страшна. Баси имах чувството, че гледам филм на ужасите, когато малката влезе в съня му с асансьора. Брр.. още ме държи. Тая играеше супер злобно и имах чувството, че е затворил цялото ѝ съзнание в негов сън и тая са си прай каквото си иска @__@ Хареса ми как свърши и падането в хаоса и излизането от него.
Пича с асансьора беше мн печен. В зеро гравитация да се оправяш така- евала.
НО КРАЯ МЕ FUCKIN' РАЗБИ >>>>>>>>>>>>,<<<<<<<<<<<<<<< wtffff, бива ли така да го оставят беее.. някои казват, че се е разклатило, ама въпреки това си се върти! Начи тоя или е още там, или всичко е наред, но... awwwwwwwwwwww, мн жесток край. Мн жесток. След всичкия тоя ужас и мисии невъзможни, кошмар направо =D
Може да не ми повярвате ,но заспах в киното.. единственото което спечелих бяха снимки който ми направиха приятелите за спомен...незнам филма в началото ми хареса ,но после много се разбози ..много безсмислено говорене
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
Заглавие: Re: Филм:Inception (2010)
Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 11:33 am
neorok
Регистриран на: Чет Ное 12, 2009 11:58 am Мнения: 285 Местоположение: Sofia, Eco-Dome Drujba
Кой се е жертвал и е изгледал десет минути надписи? Мразя тази система - след надписите да сложат нещо интересно. Филмите обикновено свършват с надписите, но това важи колкото и името на филма да е в началото. Както и да е. Изгледах го. Ако пумпала пада - кофти. Самия звук подсказваше, че ще падне, но да си мислиш, че това е сън е някак си по-яко. Относно филма като цяло - американците пак прецакаха нещата. Идеята беше добра, действието и всичко вървеше перфе до един момемент. От там нататък стана холивудския екшън. Дразнещо, но факт. Все пак не съм разочарован, че го гледах на голям екран.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения