Naruto^Uzumaki написа:
първия сезон ми беше много интересен и арта много ми хареса и гледах епизодите отново и отново като побъркана,но на втория сезон се изложиха.Единствения епизод от 2-ри сезон който ми хареса беше 8-ми иначе другото беше пълен шит.А края беше един на никъде.Дано направят трети сезон и да го пооправят.
И аз съм така,но имаше моменти от сезон втори които също много ги повтарям
-------------------------------------
LeahClearwater написа:
Добре,че не съм чела мангата,та не се ядосвам толкова много сега. Въпреки това казвам,че беше доста претупано това аниме,особено края - егати битката,оня Ридо с един изстрел и се трупяса ..
Пък за графиката да не говорим. Иначе доколкото успях да поразмисля над сюжета - доста интересен,но скапана реализация .. А не ми се споменават сцените на Зеро и Ичиру,който за мене си е пълен пе***аст! То не бяха милвания,то не беше гушкане - братовчед ми и гаджето му не се лигавят така,егати! А Канаме е пълен педофил - Юки лиглата,на 15,той изглежда поне на 25 .. Какво да се прави! Единствения персонаж,който ме изкефи е директорът - Да живее Крос!
XD Ами всъщност Канаме се пада на около 25,защото в миналото на Юуки той е на поне на 14,а Юуки...еми да речем на 5.Та нали след ония спомен са минали 10 години
И като ги добавим XD XD
П.П.И мен много ме разочерова битката,беше си броени секунди
Пък братската любов няма да коментирам...
-------------------------------------
Имам чувството,че последните 10 XD епизода от сезона бяха направени...абе ей така
на бавта,каквото стане,без да го мислят,но ако мангата е такава...защоно НЕ Е!В мангата Зеро целува Юуки,а в анимето къде е тая целувка??Прочетих мн мнения и наистина анимето има доста недостатъци ама няма перфектно аниме,нали?Аз лично много харесвам Vampire Knight и романтиката,и "лигавите изпълния" и арта и всичко останало...обаче..това аниме НЕ Е за момчета...
те по добре да гледат ечи да се наслаждават на момичетата,но аз много коментари съм чела на момичета,че това аниме им е любимо и че са влюбени в някой от героите
Но аз лично от втори сезон съм разочерована,а края...мале...ужас!Подобен край нищо не ми говори!