|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Сря Юли 21, 2010 8:01 pm |
Daichi |
|
|
|
Не ме радва к'во знай какво анимето, напротив, дразни ме повече. Но въпреки това, по-вероятно е да го изгледам. Не знам защо, но анимета, които ме дразнят ме привличат. Иначе единствено мацката с Поршето ме радва. Но си мисля, че тя няма да си остане така невинна, ще има нещо свързано с нея. А горкия учител колко тупалки яде от Мая, чак ме хваща яд.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Нед Юли 25, 2010 2:21 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Няма толкова противен персонаж кат тая главната. Всички в някви скапани клишета спадат. С една емотикона за анимето - (dropped)
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Юли 27, 2010 8:30 pm |
|
Nemessis |
|
|
|
явно това аниме е от типа или го мразиш или много те кефи за сега съм към втората група, а и е доста яко как хем има някви гадни моменти като това как превръщаха хората в чудовища, хем е адски дебилни моменти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Юли 27, 2010 9:06 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
хаахахаха От перфектно изваеният му пенис, до епичните му физиономий - тоя тип кърти от всякаде Иначе снимката на тая секретарка (май беше) илюстрира до каде точно може да те докара една жена Не че партниора му от противополжния пол не прави по забавни сцени де , просто не й дават достатъчно поводи явно Иначе да, има причина поради която не снима сервитьорката когато я видя. И ще разберем каква тайна се тъи в това, на пръв поглед, привлекателно момиченце. Ама бабата направо ми изкара ангелите с тея огромни зъркели точно като някво тенгу : Х
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|