|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 3:48 pm |
|
Powershift |
|
|
|
Съгласна съм с пича преди мен.Поне главните са останали,без тях щеше да е още по банално.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) Публикувано на: Чет Юли 29, 2010 5:39 am |
|
deyo |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 12:51 am Мнения: 477 Местоположение: Първата пейка в ляво!
|
Тоя сезон май ще се окаже нещо като вмъкнат в първия, след като се спомена и Мадам Ред в 3ти епизод,Лау е жив, да не говорим за слугите...... Може би е някъде след началните епизоди на миналия сезон и преди смъртта на Мадам Ред =( А студиото къв та$ак си напраиха с хората с всичките трейлъри и новини и представяния на новите "господар и иконом" и накрая ги оте%@ха още първия епизод
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) Публикувано на: Пон Авг 16, 2010 9:25 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Транси работи на околовръстното, а Клауд е секси ... Хмм .... Изгубих се в логиката ти o.o С удоволсвие бих се опитала да ти обясня каквото искаш, само не ми е ясно коя част не ти е ясна. Иначе още е рано за предсказания, какво ще се случи в 8-ми епизод. Иначе и аз ги видях мъжките крака и мъжа. И ми се въртят някакви неща на ум
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) Публикувано на: Вто Авг 17, 2010 11:49 am |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
Да де, под разни неща имах предвид околовръстното. xD Май като гледах епизода за втори път ми стана по-ясен. Сега съм напълно сигурна, че Клауд е хипер секси и аррррр!! Ще го схрускам. Особено онази част, когато държи меча и говори на Себи. http://i33.tinypic.com/whbfgo.jpg <33333333333333 ARGH!! <333
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) Публикувано на: Вто Авг 17, 2010 3:51 pm |
c0brabg |
|
|
|
Това сега в последна сметка филър ли е ? Като излезе цялото може да го гледам, но все още се чудя Важно е все още да има тъмна атмосфера
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) Публикувано на: Сря Авг 18, 2010 10:15 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^ абе спорна работа Честно казано с това парадиране за "нов господар и битлър", а всъщност повечето време пак си гледаме Сиел и Себи, си направиха цяла гавра с феновете Добре че поне Kлауд и извратената шота си ги бива иначе щеше да е голям фейл и бтв тях ги няма в мангата така че .... Абе логиката в новия сезон е ... ... всъщност май я няма особено ... Добре че запазиха атмосфрата и продъжават да объркват нещата все поече и повече, че нещо да ни държи до края Чудя се кога ли ще цъфне някое, което да си сменя пола
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) Публикувано на: Пет Авг 20, 2010 10:50 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
Аз.. съм.. потресена. Просто. .. .. УНИКАЛНАТА СЕРИЯ !! <3 Вторият сезон ми харесва много повече от първия! Има повече насилие, мистерия + още един смекси butler! *nosebleed* Нямам думи. Осми епизод е просто.. просто... някой да ми помогне с думата. ;x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|