|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Съб Авг 21, 2010 3:58 pm |
|
Chocolate_Cookiee |
|
|
|
Coffee_Addicted написа: нито едно не ми харесва дотолкова че да ме възбуди +1, но съм за yuri , освен ако в yaoi-то не са наистина нарисувани добре... : D
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Сря Сеп 08, 2010 9:42 am |
|
PH30NIX |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 07, 2010 3:05 am Мнения: 85 Местоположение: Varna City
|
Юри има гласът ми! ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 8:27 pm |
|
suske95 |
|
|
|
Много ясно че Yuri. Да не съм луд че да гледам Yaoi
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Сря Дек 01, 2010 5:10 pm |
|
DedoKoleda |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
Ако е просто за хентай,без никаква история и разчитайки се главно на секс - Yuri,но ако има някаква история,или не е хентай,а аниме,избирам Yaoi.В Yaoi-то като цяло има някаква история и е по-интересно,може би защото е насочено към женската аудитория,която явно не се задоволява само с безсмислен секс(или поне не за много време) и иска някакво развитие.Аз съм от мъжкия пол,и не,нито съм бисексуален,нито съм хомосексуален.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Сря Дек 01, 2010 6:27 pm |
|
neorok |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 12, 2009 11:58 am Мнения: 285 Местоположение: Sofia, Eco-Dome Drujba
|
DedoKoleda написа: В Yaoi-то като цяло има някаква история и е по-интересно,може би защото е насочено към женската аудитория,която явно не се задоволява само с безсмислен секс Mдобреее, щом казваш xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Пет Фев 25, 2011 1:22 am |
|
kirin |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 5:48 pm Мнения: 87 Местоположение: дълбоката провинция
|
Каква хубава тема, жалко че се включвам толкова късно Такааааааа аз сигурно ще съм единствения човек, който ще го каже, но мен си ме кефят и двата стила по равно със забележка: Харествам яоита със мъжки момчета все пак ако исках да гледам как мъж спи с жена (в случая със някой допълнителен атрибут) нямаше да се обърна към този жанр и още нещо направо като го избият на лиготии направи не мога "ах обичам те...твоят член е единствения на света" идва ми малко в повече. Към юрито сценаристите на юри направо се излагат то хубаво пръстчета езичета ножички и глупости ама якия начин, по който девойките са се забърсали нещо ми липсва няма съспенс и като почнат и те да се лигавят понякога . Няма да речем едната да гони другата и после яко да й покаже колко много изпуска направо да и натвърди ако ме разбирате. Специялно за ориентацията, оня ден неблагоразумно споделих на мъжката част от моя курс че си падам по гейове (щото бедните аганца си нямат идея кво е тва хентай пък яои `ептен) и логичния въпрос беше ти да не си лезбийка
_________________ Душите се измъкват от телата,
бродят слепи, боси по земята.
Студът промъква се, вятърът го носи,
сковава в лед с милувка всичко що докосне.
Моя Милост
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|