|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 17, 2010 2:07 am |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
*facekeyboard* Вече сериозно искам тая арка да свършва (хубаво, че има още 1 еп.) и да идва Каору... Едит: Накрая в превюто репликата на Мия беше добра: "Атакувай, за да ти разбият сърцето!"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 23, 2010 9:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39702_1314233538.png) |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
и 4-ти еп ми хареса ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) това 10 години по-късно ми беше леко така беше.... на края малко прекалиха с лиготиите общо взето, но като цяло ми хареса... Ама така и не се разбра дали го огря в хотела
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 23, 2010 12:34 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
|
КАКВО СТАНА!?!?!?!? О_О Не... не мисля, че следващите момичета ще са по-добри от тази ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Бънка, очевидно стана нещо, щом за щастливо женени след 10 години XD //интересен замисъл, да почнат история с друга девойка наново.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 23, 2010 1:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Анимето започна многообещаващо, но в този си формат от по 4 епизода няма да излезе нищо смислено. Просто забравете за неща като драматизъм или развитие на персонажите. Просто няма къде да ги вмъкнат, при положение, че всеки път анимето ще почва отначало! Явно няма да има и по-дълбока "навързваща" история, от типа на Higurashi, така че нещата не отиват на добре. А за 4ти епизод - все се надявах да се случи нещо (каквото и да е!), а то само мацката се разтрои, че онзи не надникнал в банята, докато тя се къпе... Да им имам и проблемите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 23, 2010 3:05 pm |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
SSJ Kisoso написа: КАКВО СТАНА!?!?!?!? О_О Не... не мисля, че следващите момичета ще са по-добри от тази ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Бънка, очевидно стана нещо, щом за щастливо женени след 10 години XD //интересен замисъл, да почнат история с друга девойка наново. никога не е сигурно, щом няма някво припкащо лапенце около тях, не можем да бъдем сигурни
Последна промяна B1nKaTa на Пет Юли 23, 2010 4:12 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 23, 2010 4:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
posteriori написа: Просто забравете за неща като драматизъм или развитие на персонажите. Просто няма къде да ги вмъкнат Какво развитие, което да няма къде да се вмъкне...то 4 епизода са им много - личи по абсолютно малоумния 3-ти епизод, тая арка спокойно и без него можеше да изкара и нямаше да се усети липсата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 24, 2010 3:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5050_1356211206.png) |
Thaumaturgist |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Ъргх, сенпайката изглеждаше толкова сладко разплакана по хавлия... И... ф... фък? Това аниме да не е правено по date sim игра? 6 момичета, 24 епизода, има логика за всяка от тях да има отделени по 4 епизода, толкова много варианти, точно като в игра. Че и на същият принцип се разиграват нещата. Пфу, че и сенпайката ми бе симпатична Следващият епизод героят явно ще отнесе бая бой от второто момиче ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) едит - мда, наистина по игра, сега видях
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 24, 2010 1:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30718_1288617807.jpg) |
ChaosLegion |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 6:08 pm Мнения: 549 Местоположение: София
|
Kyaaaaaaaaaa~ Страхотен епизод,много съм доволен B1nKaTa написа: и 4-ти еп ми хареса ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) това 10 години по-късно ми беше леко така беше.... на края малко прекалиха с лиготиите общо взето, но като цяло ми хареса... Ама така и не се разбра дали го огря в хотела ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) По-добре така,отколкото да станат някое скучно семейство,в което мъжа се прибира късно вечерта,докато яде говори за работата си,жената слуша отегчена и после просто си заспиват...представи си го Пък и не мисля,че прекалиха
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 9:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
|
Хмм,мааааааааалко лигаво ми е това аниме,дори и за мен.Но ще го следя някакси.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 4:09 pm |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
|
Новия епизод не беше зле ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Хареса ми ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) характера на новото момиче ме кефи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) а тоз ме израдва как си представя как отива зад очилището и оназ му прай суплех ![=))](./images/smilies/=)).gif) давидим на татък как ще е
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 6:00 pm |
krumisimo |
|
|
Хареса ми как почна арката на Каору... Много отрано ми се стори, че премина в режим DOSHIO, осъзнавайки, че си харесва Джуничи, но после се наспойлих от нета и ми стана ясно... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Едит: Каору трябва повече да си играе с косата... :Д
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|